صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

رهبر انقلاب: برخي 4سال قبل با يک نمايش قصد تعطيلي انتخابات را داشتند

گروه‌ها و افراد سياسي علاوه بر متمايز کردن مرز خود با دشمن، ‌بايد مرز خود را با مزدوران، نوکران و افرادي که در خدمت دشمن هستند نيز مشخص کنند... هم مردم و هم آن دسته‌اي که رئيس‌جمهور آمريکا از آن اعلام حمايت کرده است، بايد فكر که چرا آمريکا مي‌خواهد از آن دسته حمايت کند و آن دسته چه نقصي داشته که آمريکا را به فکر حمايت از آن انداخته است؟
کد خبر: ۴۶۳۷
| |
9963 بازدید

‌آيت‌الله خامنه‌اي، رهبر انقلاب اسلامي، روز چهارشنبه در ديدار با بسياري از مردم و روحانيان قم، با تأکيد بر اين که امام حسين (ع) پرچمدار و مظهر بصيرت و استقامت هستند، به استقامت ملت ايران در 28 سال گذشته و لزوم بصيرت در انتخابات آينده اشاره و تصريح کردند: انتخابات همواره نيازمند بصيرت است و ملت ايران بايد با بصيرت کامل وارد عرصه انتخابات مجلس هشتم شود و تصميم درست خود را بگيرد و اين بار نيز با لطف و عنايت خداوند متعال، پيروزي نهايي، متعلق به مردم و نظام جمهوري اسلامي ايران خواهد بود.

به گزارش واحد مرکزي خبر، در اين ديدار، رهبر انقلاب اسلامي که به مناسبت سالروز قيام تاريخي مردم قم در نوزدهم دي سال 1356 برگزار شد، اين حرکت هوشمندانه مردم قم را يکي از حرکت‌هاي بسيار كارساز در شکل‌گيري قيام انقلابي مردم ضد رژيم طاغوت توصيف کردند و افزودند: نوزدهم دي ماه از مقاطع مهم در تاريخ انقلاب و از مناسبت‌هايي است که بايد هميشه زنده نگه داشته شود و در اين روز مردم قم، هشياري و همچنين وفاداري خود را به رهبر عظيم‌الشأن انقلاب امام خميني (ره) نشان دادند.

آيت‌الله خامنه‌اي خاطرنشان کردند: در سال‌هاي پس از پيروزي انقلاب اسلامي، برخي افراد بيعت خود را با امام (ره) و انقلاب شکستند که به ضرر آنان تمام شد، اما بيشتر ملت ايران با حفظ وفاداري، استقامت کردند که خداوند متعال نيز پاداش اين استقامت را داد و پيروزي در دفاع مقدس و موفقيت‌هاي روزافزون در عرصه‌هاي رشد و پيشرفت ملي، از جمله اين پاداش الهي است.
ايشان همچنين با اشاره به هفدهم دي، سالروز واقعه فاجعه‌آميز کشف حجاب از جانب رضاخان افزودند: دشمنان ايران و اسلام بر پايه يک طراحي و با کمک روشنفکران مرتبط با دربار پهلوي، قصد داشتند زن ايراني را از چهارچوب عفاف و حجاب خارج و نيروي عظيم ايماني را که به برکت عفاف زنان همواره در جوامع مسلمان وجود داشته است،‌ نابود کنند.
 
رهبر انقلاب اسلامي با تأکيد بر اين‌که برداشتن حجاب، مقدمه‌اي براي زدودن عفت و حيا در جامعه و نابودي خانواده است، خاطرنشان کردند: ملت ايران به ويژه زنان مسلمان با ايمان قوي خود در برابر اين فشار ايستادگي کردند و نگذاشتند اين توطئه به سرانجام برسد.
آيت‌الله خامنه‌اي، قيام امام حسين (ع) و حادثه عاشورا را از جمله مقاطع بسيار مهم در تاريخ بشر و متحول کننده آن خواندند و افزودند: با وجود مخالفت‌هاي فراوان، اين واقعه در زمان زنده مانده است و عاشورا در واقع گنجينه‌اي پربهاست که همه افراد بشر مي‌توانند از آن استفاده کنند.

رهبر انقلاب اسلامي همچنين با تأکيد بر اين‌که عزاداري امام حسين (ع) به معناي زنده نگه داشتن و حفظ ارزش‌هاي معنوي الهي است، خاطرنشان کردند: همه عزاداران از جمله گويندگان، وعاظ و مداحان بايد مراقب باشند که شأن و جايگاه اين حقيقت عزيز را نگه دارند و مبادا برخي خرافه‌ها يا کارهاي غيرمعقول، موجب ضايع شدن عزاداري امام حسين (ع) شود.
آيت‌الله خامنه‌اي، مجلس و منبر امام حسين (ع) را محل بيان حقايق ديني و حقايق حسيني دانستند و تأکيد کردند: مجالس امام حسين (ع) بايد مجالس ضد ظلم، ضد سلطه، و ضد يزيدها، شمرها و ابن زيادهاي زمان حاضر باشد.
ايشان با اشاره به تأکيد هميشگي مسئولان و بزرگان نظام اسلامي، از جمله امام خميني (ره) و همچنين آحاد مردم بر برگزاري عزاداري‌هاي مردمي افزودند: جهت‌گيري در عزاداري‌هاي امام حسين، بايد به سوي تحکيم ايمان و روح تدين در مردم، آگاهي بخشي، گسترش روح شجاعت و غيرت ديني و جلوگيري از بي‌تفاوتي مردم باشد و اين معناي واقعي بزرگداشت قيام امام حسين (ع) است.
 
رهبر انقلاب اسلامي،‌ جنبه عاطفي عزاداري امام حسين را تأثيرگذار بر عواطف و احساسات مردم، جنبه عمقي و معنوي آن را موجب آگاهي‌بخشي به صاحبان فکر و بصيرت دانستند و خاطرنشان کردند: امام حسين (ع) مظهر بصيرت و استقامت بودند و پيروان ايشان نيز بايد اين گونه باشند.
آيت‌الله خامنه‌اي، حرکت عظيم ملت ايران در انقلاب اسلامي و بالا بردن پرچم ارزش‌هاي انساني و ديني در دنياي ضدارزش‌هاي انساني را نشان‌دهنده بصيرت ملت ايران و رهبري شايسته امام خميني (ره) توصيف و تصريح کردند: انقلاب اسلامي معجزه زمان حاضر است، زيرا با وجود همه توطئه‌هاي گوناگون، ملت ايران پيروز ميدان بوده و اين انقلاب مستحکمتر از گذشته سرپا ايستاده و دشمن را به عقب رانده است.

ايشان انتخابات را بسيار مهم و يکي از ميدان‌هاي بروز عظمت ملت ايران و نظام اسلامي دانستند و افزودند: انتخابات که تجلي مردم‌سالاري است، در 28 سال گذشته، به طور متوسط هر سال در ايران برگزار شده و اين يکي از شاخصه‌هاي مهم پيروزي ملت ايران است، زيرا نشان‌دهنده حضور مردم، تصميم‌گيري مردم و شجاعت نظام اسلامي براي تکيه بر آرا و نظر آنان است.

رهبر انقلاب اسلامي، علت انکار اين واقعيت آشکار را از سوي دشمنان عنود و لجوج مردم ايران، عظمت اين مسئله دانستند و افزودند: نظام اسلامي همواره بر برگزاري انتخابات پافشاري مي‌كنند و حتي در چهار سال گذشته که عده‌اي با راه انداختن يک نمايش و بازي، قصد تعطيلي انتخابات را داشتند، با لطف خداوند و ايستادگي مردم نتوانستند انتخابات را تعطيل کنند.

آيت‌الله خامنه‌اي با اشاره به وظيفه مردم و همچنين مسئولان و نخبگان در ازاي انتخابات خاطرنشان کردند: بايد جايگاه، ارزش و عظمت انتخابات نگه داشته شود و مردم با اميد و اعتماد به پاي صندوق‌هاي رأي بروند.
ايشان با اظهار تأسف از برخي سخنان درباره مراقبت از تخلف در انتخابات تأکيد کردند: در 28 سال گذشته همواره انتخابات در اين کشور در سلامت کامل برگزار شده است. چرا برخي افراد با اين سخنان که اميدواريم از روي غرض‌ورزي نباشد، به حيثيت انتخابات خدشه وارد مي‌کنند؟

رهبر انقلاب اسلامي همچنين اظهارات برخي ديگر از افراد را مبني بر دعوت از ناظران بين‌المللي و دشمنان ايران براي نظارت بر انتخابات را، بي‌شرمي و بزرگترين جسارت به ملت ايران خواندند و خاطرنشان کردند: مسئولان اجرايي و نظارتي انتخابات، همواره به وظيفه خود در حفظ امانت آراي مردم به خوبي عمل کرده‌اند و در انتخابات مجلس هشتم نيز به همين صورت خواهد بود.
آيت‌الله خامنه‌اي با تأکيد دوباره بر رعايت اخلاق انتخاباتي از سوي جناح‌ها و گروه‌هاي سياسي و پرهيز از بداخلاقي، اهانت و تهمت، به لزوم هشياري در جلوي تحرکات دشمن از جمله سخنان چند روز پيش رئيس‌جمهور آمريکا مبني بر حمايت از فلان دسته در ايران اشاره و تصريح کردند: حمايت آمريکا از هر کسي در ايران، يک ننگ است.
 
ايشان افزودند: هم مردم و هم آن دسته‌اي که رئيس‌جمهور آمريکا از آن اعلام حمايت کرده است، بايد فكر که چرا آمريکا مي‌خواهد از آن دسته حمايت کند و آن دسته چه نقصي داشته که آمريکا را به فکر حمايت از آن انداخته است؟
رهبر انقلاب اسلامي، انتخابات را متعلق به مردم، ‌نظام جمهوري اسلامي و اسلام دانستند و تأکيد کردند: بايد مراقب بود که انتخابات بازيچه دست بيگانگان نشود و گروه‌ها و افراد سياسي بايد مرزهاي خود را با دشمن مشخص کنند، زيرا اگر اين مرزها کمرنگ و يا پاک شود، احتمال گذر كردن دشمن از اين مرزها و يا افتادن همراه با غفلت برخي افراد خودي در دامن دشمن هست.

آيت‌الله خامنه‌اي خاطرنشان کردند: گروه‌ها و افراد سياسي علاوه بر متمايز کردن مرز خود با دشمن، ‌بايد مرز خود را با مزدوران، نوکران و افرادي که در خدمت دشمن هستند نيز مشخص کنند.
ايشان حضور در انتخابات را نيازمند بصيرت دانستند و تأکيد کردند: مردم ايران بايد به طور کامل مراقب دشمن و مواضع او باشند تا بتوانند تصميم درست خود را بگيرند و مطمئناً اين بار نيز با لطف، عنايت و هدايت خداوند، ملت ايران و نظام جمهوري اسلامي از اين آزمون سربلند بيرون خواهند آمد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟