صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

قطع رابطه فرانسه با سوريه، به‌خاطر لبنان

وي در اين باره گفت: من از سوريه مي‌خواهم كه با نفوذي كه در لبنان دارد، خود را وارد اين ماجرا كند تا توافق بر سر رييس جمهور جديد انجام شود.
کد خبر: ۴۰۹۰
| |
3330 بازدید

رييس جمهور فرانسه به ديپلمات‌هاي خود گفته تماس‌هاي ديپلماتيك را با سوريه تا زماني كه مدرك مستندي مبني بر همكاري اين كشور در تعيين رييس جمهور لبنان با اجماع و توافق عمومي‌ وجود ندارد، قطع كنند.

به گزارش ايسنا به نقل از خبرگزاري رويتر، نيكولا ساركوزي، رييس جمهور فرانسه پس از گفت‌وگو با حسني مبارك، رييس جمهور مصر اعلام كرد كه وي از داشتن رابطه با سوريه تا پيش از اين تاسف نمي‌خورد اما زمان آن رسيده است كه سوريه حرف را كنار بگذارد و وارد عمل شود.

وي در اين ارتباط گفت: ما ديگر نمي‌توانيم منتظر بمانيم، سوريه بايد به وعده و وعيد دادن پايان دهد و بايد با كار‌هايش خود را نشان دهد. تا زماني كه هيچ‌گونه مدركي مبني بر اراده و خواست سوريه براي باز گذاشتن دست لبنان در انتخاب رييس جمهور در اين كشور با توافق عمومي‌ وجود ندارد، نه من و نه همكارانم، هيچ كدام با سوريه ديگر تماسي برقرار نخواهيم كرد.

لبنان از 23 نوامبر تاكنون به دليل عدم توافق ميان ائتلاف حاكم ضد سوريه و اپوزيسيون با حمايت سوريه در مورد جهت‌گيري سياسي اين كشور، رييس جمهور نداشته است.

رهبران رقيب بر سر ميشل سليمان به عنوان رييس جمهور بعدي لبنان براساس توافق عمومي‌ موافقت كرده‌اند اما هنوز بر سر چگونگي تقسيم قدرت در زمان رياست جمهوري وي در حال نزاع هستند.

فرانسه در ميانجي‌گري براي متقاعد كردن دو طرف براي توافق بر سر نامزدي ميشل سليمان براي پست رياست جمهوري لبنان نقش اصلي را بر عهده داشته است اما از اين كه هنوز هيچ نتيجه‌اي حاصل نشده است، مضطرب و نگران است. حسني مبارك نيز در همين كنفرانس خبري گفت: نمي‌شود پذيرفت كه لبنان چند ماه بدون رييس جمهور مانده است و اين وضعيت مي‌تواند به پيچيدگي‌هاي نامشخص منجر شود.

وي از سوريه خواست تا از نفوذش درلبنان استفاده كند تا اين اطمينان حاصل شود كه پارلمان اين كشور رييس جمهور جديد را انتخاب مي‌كند.

وي در اين باره گفت: من از سوريه مي‌خواهم كه با نفوذي كه در لبنان دارد، خود را وارد اين ماجرا كند تا توافق بر سر رييس جمهور جديد انجام شود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟