صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

رفسنجاني: ايران، كليددار امنيت خاورميانه

هاشمي رفسنجاني همچنين با توجه به اهميت روزافزون انرژي براي دنيا تأکيد کرد: امنيت جهاني در گرو امنيت منطقه راهبردي خاورميانه بوده و همگان مي‌دانند که کليد امنيت خاورميانه در دست ايران است.
کد خبر: ۲۲۵۷
| |
2939 بازدید

آيت‌الله هاشمي رفسنجاني گفت: امنيت جهاني در گرو امنيت منطقه راهبردي خاورميانه است و همگان مي‌دانند کليد امنيت خاورميانه در دست ايران است.

به گزارش مهر، رئيس مجلس خبرگان رهبري در ديدار معاونان سياسي و امنيتي استانداري‌هاي سابق، با انتقاد از برخي اقدامات و سخنان تفرقه‌افکنانه به ‌ويژه در آستانه‌ برگزاري انتخابات مجلس شوراي اسلامي، گفت: در اين وضعيت از جريان‌ها با همه‌ تنوع سلايق و افکار انتظار مي‌رود با رعايت مصالح ملي در حفظ وحدت براي برگزاري يک انتخابات سالم بکوشند.

هاشمي رفسنجاني با تأکيد بر تأثير حضور مردم در همه‌ مراحل مبارزه، پيروزي، تثبيت، دفاع و تداوم انقلاب اسلامي، وظيفه‌ رسانه‌ها و نهادهاي ملي را صيانت از منافع ملي و مصالح عمومي دانست و گفت: نهادهاي ملي بايد اعتبار خود را تثبيت و نبايد تحت تأثير جريان‌ها، وظايف اصلي خويش را فراموش کنند.

رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام همچنين با اشاره به رفع مشکلات ارزي و فراهم شدن زيرساخت‌هاي توسعه‌ کشور گفت: مسئولان با تسريع در کارهاي عمراني و پاسخ به مطالبات بحق رفاهي و معيشتي مردم، مي‌توانند افتخار ديگري را نصيب انقلاب اسلامي کنند.

وي ذخاير غني، موقعيت جغرافيايي، مردم شجاع و مکتب انسان‌ساز و انقلابي ظلم‌ستيز را از جمله ويژگي‌هاي ممتاز ايران دانست و گفت: اين شرايط ممتاز، باعث شده قدرت‌هاي استکباري با انواع توطئه‌ها به مقابله با ايران بپردازند و پيشرفت‌هاي هسته‌اي به کابوس وحشتناک آنان تبديل شود.

هاشمي رفسنجاني همچنين با توجه به اهميت روزافزون انرژي براي دنيا تأکيد کرد: امنيت جهاني در گرو امنيت منطقه راهبردي خاورميانه بوده و همگان مي‌دانند که کليد امنيت خاورميانه در دست ايران است.

بنا بر اين گزارش، در آغاز اين ديدار، مرتضي مبلغ و چند تن از معاونان سياسي، امنيتي استانداري‌هاي سابق در سخناني دغدغه‌ها و نظرات خود را درباره مسائل گوناگون کشور بيان کردند.

در اين ديدار، همچنين حاضران خطاب به هاشمي رفسنجاني گفتند: با توجه به همراهي شما از نخستين روزهاي آغاز مبارزه و تداوم اين حضور در همه سال‌هاي پس از پيروزي انقلاب و به ‌ويژه انتخاب معنادار شما در انتخابات خبرگان رهبري توسط مردم و مجتهدان، مردم ايران انتظار دارند که مانند گذشته بنا بر تدبر و سياست در جهت تقويت جايگاه ايران و ايرانيان بکوشيد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار