میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

تزریق واکسن ایتالیایی کرونا روی نخستین داوطلب

یک بیمارستان ایتالیایی اعلام کرد: واکسن کرونا که توسط محققان این کشور توسعه داده شده به نخستین داوطلب انسانی تزریق شد.
کد خبر: ۹۹۸۷۹۴
| |
11158 بازدید
تزریق واکسن ایتالیایی کرونا روی نخستین داوطلب

به گزارش تابناک به نقل از مدیکال اکسپرس، یک بیمارستان ایتالیایی اعلام کرد: واکسن کرونا که توسط محققان ایتالیایی توسعه داده شده به نخستین داوطلب انسانی تزریق شد.

قرار است آزمایش بالینی واکسن ویروس کرونای ایتالیایی‌ها در سطح گسترده‌تر در موسسه ملی اسپالانزانی برای بیماری‌های عفونی در رم انجام شود.

براساس داده‌های موجود، روند ۶ ماهه برای بررسی این واکسن طی شده و نخستین داوطلب انسانی پس از چندین ماه پژوهش واکسن کرونا را دریافت کرده است.

این داوطلب، یک خانم بوده که حدود ۵۰ سال سن داشته و نخستین دوز از واکسن تولید شده توسط شرکت بیوتکنولوژی وم ReiThera را در موسسه Spallanzani دریافت کرد.

آزمایشات، بین محققان موسسه‌های ReiThera و Spallanzani، بر روی ۹۰ داوطلب تقسیم شده و بر اساس سن انجام می شود تا اثر بخشی دوزهای مختلف واکسن را که از ماه مارس تهیه شده است، آزمایش کنند.

اگر نتایج نخستین مرحله آزمایش‌های انسانی اثبات شود، تا پایان سال تعداد بیشتری از داوطلبان حتی در خارج از ایتالیا می‌توانند برای مراحل دوم و سوم بالینی آن تحت نظر قرار بگیرند.

این واکسن قبلاً از آزمایش‌های بالینی، آزمایش‌های حیوانی را پشت سر گذاشته است؛ جوزپه ایپپولیتو، مدیر علمی موسسه اسپالانزانی گفت:«حداقل ۲۴ هفته طول خواهد کشید تا آزمایش‌های انسانی واکسن در مرحله نخست انجام شود».

ایتالیا با شرکت داروسازی "استرازنکا"( AstraZeneca) یک توافق‌نامه امضا کرد تا تامین ۳۰۰ میلیون دوز از واکسن‌های آزمایشی متفاوت که این شرکت با همکاری دانشگاه آکسفورد توسعه می‌دهد را برای ایتالیایی‌ها تضمین کند.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات