میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

شرط ریوآوه برای فروش طارمی عجیب‌تر شد!

کاندیدو کاستا، کارشناس شبکه تلویزیونی پرتغال اعلام کرد ریوآوه علاوه بر پول، در ازای طارمی و سانتوس خواهان جذب قرضی ۲ بازیکن پورتو نیز است.
کد خبر: ۹۹۴۸۴۴
| |
6952 بازدید

باشگاه ریوآوه برای فروش مهدی طارمی و یک بازیکن دیگر به پورتو به غیر از پول، درخواست جذب ۲ بازیکن این تیم را کرده است.

به گزارش تابناک ورزشی، مهدی طارمی و نونو سانتوس، ۲ بازیکن مطرح تیم ریوآوه با عملکرد خوب خود در فصل گذشته مشتریان زیادی پیدا کرده اند. رسانه‌های پرتغالی از پورتو به عنوان مقصد احتمالی این ۲ بازیکن نام می‌برند که می‌تواند ریوآوه از آن‌ها ۱۱ میلیون یورو درآمدزایی داشته باشد.

البته این در حالی است که کاندیدو کاستا، کارشناس شبکه تلویزیونی پرتغال اعلام کرد ریوآوه علاوه بر پول، در ازای طارمی و سانتوس خواهان جذب قرضی ۲ بازیکن پورتو نیز است. از تیم‌های براگا، اسپورتینگ لیسبون و بنفیکا هم به عنوان دیگر گزینه‌های مدنظر مهدی طارمی یاد می‌شود.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
الی گشت