پیام نتانیاهو به حزب‌الله لبنان

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی امروز، سه‌شنبه باز هم توهمات خود درباره ناکام گذاشتن حمله علیه این رژیم را مطرح و اعلام کرد، ارتش اسرائیل گروهی را که قصد داشت در نزدیکی مرز‌های جولان دست به حمله بزند هدف گرفت.
کد خبر: ۹۹۴۷۷۲
| |
97878 بازدید
پیام نتانیاهو به حزب‌الله لبنان
به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی در جریان حضورش در مقر فرماندهی جبهه داخلی به خبرنگاران گفت: ما یک گروه و کسی که آن را به مرز‌های جولان فرستاده بود، هدف گرفتیم.

او تاکید کرد: اسرائیل هر آنچه برای حمایت از خود لازم باشد انجام خواهد داد. آنچه روی داد پیامی به حزب‌الله لبنان است.

نتانیاهو گفت: آن‌ها باید به این مساله توجه کنند. این‌ها اظهارات توخالی نیستند بلکه اظهاراتی محکم و قوی از سوی دولت و ارتش اسرائیل هستند و باید این اظهارات را جدی بگیرند.

این در حالی است که بالگرد‌های رژیم صهیونیستی شب گذشته شهرک القحطانیه در استان مرزی قنیطره سوریه را هدف قرار دادند که این حمله تنها خسارات مالی داشت.

سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی با قبول مسؤولیت این حمله اعلام کرده که بالگرد‌ها و جنگنده‌های این رژیم حملاتی علیه مواضع ارتش سوریه در جنوب غربی این کشور انجام دادند.
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت