صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

سقوط سود غول نفتی جهان، رویال داچ شل

رویال داچ شل اعلام کرد به دنبال یک دوره بی‌سابقه و طولانی از تلاطم در بازار نفت و افت شدید قیمت‌های نفت و گاز، در ۳ ماهه دوم امسال سود خالص این شرکت به شدت سقوط کرده است. 
کد خبر: ۹۹۳۹۱۴
| |
4695 بازدید

رویال داچ شل اعلام کرد به دنبال یک دوره بی‌سابقه و طولانی از تلاطم در بازار نفت و افت شدید قیمت‌های نفت و گاز، در ۳ ماهه دوم امسال سود خالص این شرکت به شدت سقوط کرده است. 

به گزارش مهر به نقل از سی‌ان‌بی‌سی، غول نفتی انگلیسی-هلندی، رویال داچ شل، اعلام کرد به دنبال یک دوره بی‌سابقه و طولانی از تلاطم در بازار نفت و افت شدید قیمت‌های نفت و گاز، در ۳ ماهه دوم امسال سود خالص این شرکت به شدت سقوط کرده است.

این غول انرژی اعلام کرد در ۳ ماهه دوم ۲۰۲۰ تنها ۶۳۸ میلیون دلار سود کرده است، در حالی که در دوره مشابه سال قبل به سود خالص ۳.۵ میلیارد دلاری دست یافته بود. در سه ماهه اول امسال هم سود خالص شرکت شل بالغ بر ۲.۹ میلیارد دلار شد بود.

بن ون بردن، مدیرعامل رویال داچ شل در مصاحبه با سی‌ان‌بی‌سی گفت: ما باید ترازنامه مالی خود را مجدداً بررسی کنیم. هنوز بحران کرونا به پایان نرسیده است و باید منتظر باشیم و ببینیم این بحران در ۳ ماهه‌های آینده و سال‌های آینده چه مسائلی برای ما پیش خواهد آورد.

به دنبال این گزارش سهام شرکت شل بیش از ۲ درصد سقوط کرد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟