نگرانی آمریکا از اجرای توافق میان عراق و چین

یک نماینده عراقی اعلام کرد که آمریکا در مسیر اجرای توافقات میان عراق و چین سنگ اندازی می‌کند.
کد خبر: ۹۹۳۷۲۵
| |
8795 بازدید
نگرانی آمریکا از اجرای توافق میان عراق و چین

به گزارش تابناک به نقل از المعلومه، «فاضل جابر» نماینده ائتلاف الفتح عراق اعلام کرد که آمریکا در چارچوب جنگ سرد خود با چین در مسیر توافقات میان عراق و چین سنگ اندازی می‌کند.

وی در ادامه افزود: آمریکا تنها طرفی است که در مسیر اجرای این توافقنامه‌ها از طریق بازو‌های سیاسی خود در عراق سنگ اندازی می‌کند.

جابر بیان کرد: این توافقنامه‌ها در دوره دولت عادل عبدالمهدی امضا شد و از آن زمان تاکنون خشم آمریکایی‌ها در این خصوص برانگیخته شده است. آن‌ها معقتدند که این اقدام در راستای بیرون راندنشان از منطقه صورت گرفته است.

وی گفت: آمریکایی‌ها به همین دلیل اقدام به تبلیغات رسانه‌ای سو علیه این توافقنامه‌ها می‌کنند.

این نماینده عراقی ادامه داد: دولت کنونی عراق اگر به دنبال تحقق منافع کشور است نباید در برابر اراده و خواست آمریکایی‌ها سر خم کرده و فوراً اجرای این توافقنامه‌ها را آغاز کند.

فاضل جابر اضافه کرد: این توافقنامه‌ها نقش مؤثری در تقویت اقتصاد عراق ایفا می‌کند.

منبع: مهر
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
کدام کالا را نسبت به قبل کمتر مصرف می‌کنید؟
مرجع جواهرات
الی گشت