شکایت فولاد از داور بازی جنجالی با نساجی در قائمشهر

کد خبر: ۹۹۳۲۴۹
| |
5399 بازدید

باشگاه فولاد شکایتی علیه تیم داوری دیدار شب گذشته این تیم مقابل نساجی به کمیته انضباطی و کمیته داوران ارسال کرد.

به گزارش تابناک ورزشی، دیدار شب گذشته دو تیم فولاد خوزستان و نساجی مازندران در حالی که تا دقیقه ۸۰ با دو گل به سود فولاد خوزستان دنبال می‌شد، اما در نهایت شاگردان فکری نتیجه را برگرداندند و ۳ بر ۲ پیروز شدند.

تیم فولاد خوزستان به داوری حسن اکرمی در این دیدار معترض است و معتقدند با اشتباهات سریالی داور شکست خوردند. به گفته آن‌ها قضاوت داور این دیدار در چند صحنه که باعث تغییر نتیجه بازی به نفع نساجی شد، اشتباه بود. بر همین اساس باشگاه فولاد خوزستان شکایتی علیه تیم داوری تنظیم کرد و به کمیته انضباطی و کمیته داوران فرستاد.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
برچسب منتخب
# دیدار پوتین و ترامپ # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
ایران و آمریکا در مذاکرات به توافق می‌رسند؟
الی گشت