صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

برندهاي روغن موتور بي‌توجه به حقوق مصرف کننده

کد خبر: ۹۹۳۱۹
| |
8793 بازدید

سازمان حمايت مصرف کنندگان و توليدکنندگان اسامي 8 واحد توليدي روغن موتور با برندهاي بي توجه به حقوق مصرف کنندگان را اعلام کرد.

به گزارش خبرگزاري مهر، سازمان حمايت مصرف کنندگان و توليدکنندگان اعلام کرد: علي رغم تاکيد موکد سازمان حمايت مبني بر الزام واحدهاي توليدي روغن موتور در درج نشان استاندارد، قيمت مصرف کننده، ثبت نمايندگي شرکت هاي خارجي و ذکر ساير مشخصات منجمله درجه گرانروي سطح کيفيت کالا، کاربرد روغن موتور طبق طبقه بندي API، حجم خالص روغن موتور محتوي بر حسب ليتر و نام شرکت، علامت تجاري و آدرس شرکت توليد کننده و عبارت تصفيه اول و يا دوم بر روي تمامي محصولات توليدي خود به زبان فارسي، نتايج بررسي هاي به عمل آمده توسط کارشناسان اين سازمان از مراکز فروش حاکي از آن است که متاسفانه برخي از واحدهاي مذکور همچنان در اجراي اين قانون همراهي و اهتمام لازم را نداشته و از درج برخي مشخصات بر روي بسته بندي کالاهاي مذکور به منظور مشابه سازي ظاهري با کالاي خارجي امتناع مي ورزند.

بر اين اساس بنا بر مفاد اطلاعيه هاي قبلي اين سازمان مبني بر معرفي برخي از واحدهاي توليدي روغن موتور از طريق رسانه هاي عمومي به منظور آگاهي دادن به مصرف کنندگان، اسامي واحدهاي مربوطه به شرح ذيل اعلام مي گردد:

- روغن موتورهاي فاقد درج قيمت

- روغن موتورهاي ايرانول 6000 با بچ نامبر 10 (B.NO.10 ) و ايرانول 8000 با بچ نامبر 5(B.NO.5 )

- روغن موتورهاي فاقد درج قيمت و ثبت نمايندگي رسمي

- انواع روغن موتور با برند تجاري کاسترول

- انواع روغن موتور با برند ليکومولي

- روغن موتور سوپرآجيپ

-روغن موتور با برند ثوتال

- روغن موتور با برند شل ( shel)

- روغن موتور فاقد نشان استاندارد و درج قيمت و ثبت نمايندگي

- روغن موتور ا.ل.ف (ELF )

- روغن موتور با برند لاويچ

ضمن تاکيد مجدد بر لزوم ضوابط قيمت گذاري از سوي تمامي واحدهاي اقتصادي خاطر نشان مي سازد مسئوليت قيمت گذاري محصولات توليدي بر عهده واحدهاي مذکور بوده و درج قيمت هاي غير واقعي و بالاتر از عرف بازار، گرانفروشي تلقي و با متخلفين برابر قانون برخورد مي شود.

سازمان حمايت از مردم درخواست کرد به منظور الزام واحدهاي توليدي به رعايت حقوق مصرف کنندگان به هنگام خريد آگاهانه عمل کرده و در صورت مشاهده هر گونه سوء استفاده و تخلف مراتب را به ستادهاي خبري مستقر در سازمانهاي بازرگاني سراسر کشور و يا با 124 سامانه ارتباطي بازرگاني ايران "سابا" اطلاع تا موضوع در اسرع وقت مورد پيگرد قانوني قرار گيرد.

آخرین اخبار اجتماعی و حوادث ایران و جهان را در تابناک اجتماعی بخوانید.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
احمدی
|
BRAZIL
|
۰۱:۴۸ - ۱۳۸۹/۰۲/۲۹
شما هم دلتون خوش اینطور اخبار را پخش میکنین اگر واقعا دولت میخواد با این موضوع کنترل کیفیت برخورد که مثل تمام کشورهای دنیا که میان تو محل فروش ، هر جا که باشه، و کلیه اجناسی که مطابق استاندارد نیست جمع آوری میکنن و صاحب فروشگاه را هم جریمه سنگین میکنن تا کسی جرات ارائه جنس بیکیفیت و خارج از استاندارد نداشته باشه . نه اینکه با صدور یک اطلاعیه که معلوم نیست چند نفر ممکن از آن مطلع بشوند از خودش رفع مسئولیت کنن.!!!!!!!!!!!
rezahasani
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۰۸:۳۳ - ۱۳۸۹/۰۲/۲۹
مردم با نخريدن چنين اجناسي با سودجويان مقابله نمايندو جلوي گرانفروشي را بگيرند.
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۰۸:۳۹ - ۱۳۸۹/۰۲/۲۹
اين كه همه روغنهاي معروف و پر مصرف بازار رو شامل ميشه. پس ميشه لطفا بگين ما چه روغني بخريم؟
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۱:۱۷ - ۱۳۸۹/۰۲/۲۹
انتظار است مسولین محترم جدی تر برخورد نمایند و علامت استاندارد را برای این تولیدات که به مال و هستی مردم ارتباط ملموس دارد مشمول استاندارد اجباری کنند یکی از این براند های آلمانی و معروف کار تولید را با کیفیت بسیار پایین در یک دامداری انجام میدهد.
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۲۲:۳۰ - ۱۳۸۹/۰۲/۲۹
با اين همه برندي كه گفتين فقط ميمونه كه روغن زيتون بريزيم تو ماشين .
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۰۹:۰۷ - ۱۳۸۹/۰۲/۳۰
جدي جدي كدام مارك روغن رااستفاده كنيم ؟
به برچسب وبسته بندي هم نمي توان اعتماد كرد اما چاره اي نيست .
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار