صهیونیست‌ها یک مسجد در کرانه باختری را آتش زدند

شهرک‌نشینان صهیونیست یک مسجد را در کرانه باختری آتش زدند و بر روی دیوارهای آن شعارهای نژادپرستانه نوشتند.
کد خبر: ۹۹۳۰۳۳
| |
5646 بازدید
صهیونیست‌ها یک مسجد در کرانه باختری را آتش زدند

به گزارش تابناک به نقل از فارس، شهرک‌نشینان صهیونیست در جدیدترین تجاوزهای خود بخش‌هایی از مسجد «البر و الاحسان» در شهر «البیره» کرانه باختری را آتش زدند.

بر اساس گزارش خبرگزاری رسمی فلسطین «وفا»، «عزام اسماعیل» شهردار البیره اعلام کرد، شهرک‌نشینان بامداد به شهر یورش آورده‌اند و ضمن آتش زدن بخش‌هایی از مسجد، شعارهای نژادپرستانه بر روی دیوارهای داخلی مسجد نوشته‌اند.

شهرداری البیره این اقدام را محکوم کرد و آن را نشانه «ذهنیت افراطی» کابینه رژیم صهیونیستی دانست.

وزارت اوقاف و امور دینی فلسطین نیز این اقدام را محکوم و اعلام کرد، رژیم صهیونیستی مسؤول این اقدام جنایتکارانه و نژادپرستانه است زیرا از این «گروه‌های تروریستی» حمایت می‌کند.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
کدام کالا را نسبت به قبل کمتر مصرف می‌کنید؟
مرجع جواهرات
الی گشت