صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

تصوير: نامه منتشر نشده‌ از آيت‌الله بهجت

آيت‌الله محمدتقي بهجت (ره) در تاريخ سه‌شنبه 27 فرودين سال 1308 هجري شمسي در حالي كه تنها 12 سال داشت، نامه‌اي به پدر خويش مي‌نويسد و وي را «قبله‌گا‌ه» خطاب مي‌كند.
کد خبر: ۹۹۰۵۸
| |
29051 بازدید

نامه مرحوم آيت‌الله محمدتقي بهجت با عنوان «قبله‌گا‌ها» خطاب به پدر بزرگوارش در تاريخ 7 ذي‌القعده سال 1347 هجري قمري نوشته شده است.

به گزارش فارس اين موضوع نشان از اهميت جايگاه والدين در دين اسلام و مكتب تشيع دارد و مرحوم آيت‌الله بهجت، احترام ويژه‌اي براي پدر و مادر خود قائل مي‌شده است.

نقل است كه مرحوم بهجت هنگامي كه در نجف اشرف تحصيل مي‌كرد، بيش از پرداختن به تحصيل، به عبادت مي‌پرداخت و ساعت‌هاي مديد را در حرم اميرالمؤمنين (ع) مي‌گذراند. طلاب مدرسه علميه نجف كه نگران سلامتي ايشان بودند، گزارش اين رفتار را به پدرش دادند و پدر نيز نامه‌اي به فرزند خود نوشت و فقط اجازه يك‌بار زيارت حرم حضرت علي (ع) در روز را براي فرزند صادر كرد.

پس از اين نامه بود كه آيت‌الله بهجت علي‌رغم ميل باطني، به منظور جلب رضايت پدر، از عبادت بسيار خود كاست تا به تحصيل بپردازد. البته پس از اين ماجرا، پدر مرحوم بهجت بار ديگر اجازه زيارت و توقف در حرم حضرت علي (ع) را به ميزان معمول به فرزند داد.




مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۰
حاج سعیدی
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۷:۰۶ - ۱۳۸۹/۰۲/۲۷
آنان که خاک را به نظر کیمیا کنند
آیا شود که گوشه چشمی به ما کنند
محسن سرشاد
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۸:۰۱ - ۱۳۸۹/۰۲/۲۷
هر اثری از ایشان نشانه و راهنمایی است بزرگ برای عاشقان ایشان، انشاالله خداوند توفیق دهد که لیاقت درک ایشان را داشته باشیم.
شناخت ایشان و توصیه هایشان تحولی عظیم در زندگی شخصی اینجانب بوجود آوررد. درود خداوند بر ایشان باد.... درود درود درود
ابوالفضل فتحی زاده
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۰۷:۲۱ - ۱۳۸۹/۰۲/۲۸
با سلام

ضمن تشکر از مسئولین سایت محترم لطفا در صورت امکان متن مرحوم ایت الله بهجت را تایپ کنید تا راحتتر بخوانیم .
آریا
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۰۹:۲۵ - ۱۳۸۹/۰۲/۲۸
روحش شاد که یک مومن واقعی بودند
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۱:۰۰ - ۱۳۸۹/۰۲/۲۸
رحمت الله تعالی علیه
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۱:۱۴ - ۱۳۸۹/۰۲/۲۸
خدا وند رحمتشان کند
انشاءالله مابچه های ایران زمین هم مشابه ایشان باشیم و بتوانیم در خدمت والدینمان باشیم و به آنها احترام بگذاریم
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۱:۵۸ - ۱۳۸۹/۰۲/۲۸
خدایش رحمت کند انشاءا...
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۲:۰۱ - ۱۳۸۹/۰۲/۲۸
فرشته ای بود زمینی
خدایش رحمت کناد
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟