میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

داماد صدام از زندان آزاد شد

منابع عراقی روز پنجشنبه از آزادی «جمال مصطفی عبدالله السلطان» همسر «حلا» دختر کوچک صدام و مسؤول امور قبایل و عشایر عراق در دوره دیکتاتور معدوم این کشور خبر دادند.
کد خبر: ۹۸۸۰۸۸
| |
17531 بازدید
|
۱

داماد صدام از زندان آزاد شد

به گزارش «تابناک» به نقل از تارنمای شفق نیوز عراق، مقام‌های عراقی همسر دختر کوچک صدام را پس از پایان محکومیت پانزده ساله‌اش از زندان آزاد کردند.

در همین پیوند تارنمای شبکه روداو اقلیم کردستان عراق گزارش داد: جمال مصطفی عبدالله السلطان جزو سه نفر از مقام‌ها و نظامیان ارشد دوره صدام است که در هفته جاری به دنبال پایان محکومیتشان از زندان آزاد شدند.

بر اساس این گزارش، سرلشکر «ولید حامد توفیق الناصری التکریتی» استاندار بصره در دوره صدام و «برزان عبدالغفور سلیمان المجید» فرمانده گارد ویژه دیکتاتور عراق دو تن دیگری بودند که هر یک پس از پایان محکومیت پانزده ساله خود از زندان الحوت عراق آزاد شدند.

بسیاری از شخصیت‌های ارشد نظامی و سیاسی رژیم صدام بعد از دستگیری اعدام شدند یا در زندان جان سپردند.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۴
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۲۱ - ۱۳۹۹/۰۴/۱۳
دوره جدید عراق با الکاظمی شروع شد دوران صدام و صدامی شروع شد
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات