ته چین؛

طرز تهیه ماهی زعفرانی

کد خبر: ۹۸۶۳۱۵
تاریخ انتشار: ۰۵ تير ۱۳۹۹ - ۰۹:۰۰ 25 June 2020
تعداد بازدید : 12311
کد خبر: ۹۸۶۳۱۵
|
۰۵ تير ۱۳۹۹ - ۰۹:۰۰ 25 June 2020
|
28250 بازدید
بازدید 28250
«ماهی زعفرانی» یکی از ماهی‌های بسیار خوش طعم و محصول ترکیب ماهی با زعفران به عنوان یک طعم دهنده فوق العاده است. طرز تهیه این ماهی خوشمزه را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای فرامی‌گیرید.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟