میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

بررسی قطعنامه ضدایرانی آمریکا در شورای امنیت

شورای امنیت سازمان ملل قرار است روز چهارشنبه جلسه‌ای را برای رایزنی در خصوص قطعنامه پیشنهادی آمریکا برای تمدید تحریم‌های تسلیحاتی علیه ایران برگزار کند.
کد خبر: ۹۸۶۲۷۹
| |
19600 بازدید

بررسی قطعنامه ضدایرانی آمریکا در شورای امنیت

به گزارش تابناک به نقل از  ایسنا، رویترز مدعی شده که شورای امنیت سازمان ملل فردا (چهارشنبه) جلسه‌ای را برای رایزنی در خصوص قطعنامه پیشنهادی آمریکا برای تمدید تحریم‌های تسلیحاتی علیه ایران برگزار خواهد کند.

برای تصویب این قطعنامه به رای مثبت ۹ عضو، بدون وتوی یکی از ۵ عضو دائم شورای امنیت - آمریکا، چین، روسیه، فرانسه و انگلیس - است.

این قطعنامه مانع از فروش، انبار و انتقال تسلیحات یا کالا‌های مربوطه توسط ایران خواهد شد. طبق این قطعنامه دیگر کشور‌ها نیز بدون موافقت کمیته شورای امنیت حق انتقال، انبار و یا فروش تسلیحات به ایران را نخواهند داشت.

این قطعنامه پیشنهادی همچنین موجب آن خواهد شد که کشور‌ها هرگونه کالایی که احتمال می‌دهند حاوی اقلام ممنوعه باشد را بازرسی کنند. کشور‌ها همچنین موظف خواهند شد بنا به همین دلیل به بازرسی کشتی‌ها نیز بپردازند.
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات