میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

بحران یحیی با مصدومیت دومین دفاع چپ پرسپولیس

کد خبر: ۹۸۶۱۷۷
| |
11175 بازدید

مصدومیت محمد نادری بعد از پارگی رباط محمد انصاری، دست یحیی گل‌محمدی در سمت چپ خط دفاع را خالی کرده است.

به گزارش تابناک ورزشی، بزرگترین شوک به تیم فوتبال پرسپولیس در آستانه از سرگیری مسابقات لیگ نوزدهم، پارگی رباط صلیبی محمد انصاری بود که باعث شد مدافع سرخ‌پوشان، ادامه رقابت‌های فصل جاری را از دست بدهد.

پرسپولیس هنوز در شوک بود که محمد نادری هم آسیب دید. این خبر به قدری برای سرخ‌پوشان عجیب به نظر می‌رسید که آن‌ها خبر آسیب‌دیدگی نادری را به دو، سه روز تاخیر اعلام کردند. دست یحیی در سمت دفاع چپ اینقدر خالی است که او در دیدار دوستانه با شهرخودرو، احسان حسینی که دفاع وسط است را در پست دفاع چپ بازی داد. گل‌محمدی آچمز شده و حتی احتمال دارد محسن ربیع‌خواه را به دفاع چپ برگرداند و در این پست بازی دهد.

سمت چپ خط دفاع پرسپولیس در فصل‌های اخیر همیشه چالش داشته و بازیکنان زیادی مثل وحید امیری، شجاع خلیل‌زاده، حسین ماهینی، بابک حاتمی و چند بازیکن دیگر که پست تخصصی آن‌ها دفاع چپ نبود، مجبور شدند در این پست بازی کنند.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات