میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

مازندرانی‌ها منتظر دمای ۳۸ درجه باشند

معاون توسعه وپیش‌بینی اداره کل هواشناسی مازندران از افزایش دما تا ۳۸ درجه‌ سانتی‌گراد در روزهای آینده در این استان خبر داد.
کد خبر: ۹۸۴۸۷۲
| |
10099 بازدید
مازندرانی‌ها منتظر دمای ۳۸ درجه باشند

به گزارش «تابناک»، احمد اسدی در گفت‌وگو با ایسنا در مورد پیش‌بینی وضع هوای استان مازندران در چند روز آینده، اظهار کرد: براساس تجزیه و تحلیل آخرین نقشه‌های پیـش‌یابـی هواشناسـی، وضعیت جوی استان مازندران در روز سه‌شنبه ۲۷ خرداد، صاف تا قسمتی ابری همراه با افزایش دما و وزش باد، در بعدازظهر و اوایل شب در ارتفاعات با افزایش ابر و احتمال رگبار پراکنده پیش‌بینی می‌شود.

وی افزود: بیشینه دما روز سه‌شنبه در مناطق غربی استان، بین ۳۰ تا ۳۳ درجه سانتیگراد و در مناطق مرکزی و شرقی، بین ۳۴ تا ۳۸ درجه سانتیگراد خواهد بود.

معاون توسعه وپیش‌بینی اداره کل هواشناسی مازندران خاطرنشان کرد: در روز چهارشنبه هفته‌ جاری آسمان مازندران، صاف تا قسمتی ابری بوده و بیشینه‌ دما در مناطق غربی استان بین ۲۸ تا ۳۱ درجه سانتیگراد و در مناطق مرکزی و شرقی بین ۳۲ تا ۳۵ درجه خواهد بود.

اسدی گفت: در روز پنج‏شنبه و جمعه ۲۹ و ۳۰ خرداد آسمان مازندران، صاف تا نیمه ابری و بیشینه دما در مناطق غربی استان بین ۲۷ تا ۲۹ درجه سانتی‌گراد و در مناطق مرکزی و شرقی بین ۳۰ تا ۳۳ درجه سانتیگراد مورد انتظار است.

وی ادامه داد: در روز شنبه ۳۱ خرداد و یکشنبه اول تیر ماه وضعیت جوی در مازندران، صاف تا قسمتی ابری همراه با افزایش نسبی دما پیش‌بینی می‌شود.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا از سهمیه بندی جدید بنزین رضایت دارید؟
الی گشت