میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل
اجرای پیش فروش محصولات ایران خودرو با هدف

عدالت در توزیع و واقعی کردن تقاضا

طرح پیش فروش محصولات گروه صنعتی ایران خودرو در راستای سیاست های وزارت صمت و با هدف عدالت در توزیع و واقعی کردن تقاضا در بازاراجراشده است
کد خبر: ۹۸۴۳۱۷
| |
5717 بازدید

عدالت در توزیع و واقعی کردن تقاضا

بابک رحمانی معاون بازاریابی و فروش ایران خودرو در حاشیه مراسم قرعه کشی پیش فروش محصولات گفت : دراین طرح پیش فروش ، برای اولین بار محصول جدید ایران خودرو به نام رانا پلاس عرضه شد که مورد استقبال متقاضیان قرارگرفت .
وی افزود : درطرح پیش فروش محصولات یک ساله ایران خودرو ، بیش از یک میلیون و 600 هزار نفر ثبت نام کرده اندکه بعد از راستی آزمایی، قرعه کشی 45 هزار دستگاه از محصولات تولیدی این خودرو سازدرروز شنبه 24 خرداد ماه صورت گرفت.
رحمانی ، به زمان تحویل این خودروها اشاره کرد و افزود: در این طرح، خودرو ها در بازه 4 ماه تا 12ماهه و براساس اولویت قرعه کشی به مشتریان تحویل داده خواهد شد.
وی تصریح کرد:این اطمینان خاطر را مشتریان عزیز می دهیم که طرح های ایران خودرو در جهت رسیدن خودرو به دست مشتریان واقعی ادامه دارد و با تکمیل ظرفیت فروش و عدم ثبت نام ، نگران نباشند.
معاون بازار یابی و فروش ایران خودرو یاد آورشد: ایران خودرو گام های اساسی درخصوص کنترل بهتر و فروش خودرو به مشتریان را در دست اقدام دارد و این برنامه ها در قالب فروش فوق العاده و پیش فروش مدت دار تا پایان سال تکرار خواهد شد.
رحمانی با اذعان به اینکه استقبال مشتریان از طرح های ایران خودرو قابل توجه بود گفت: تنوع محصول در کنار کیفیت مطلوب محصولات ایران خودرو سبب شد میزان مشارکت برای خرید افزایش یابد

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات