هنرمند پیشکسوت تبریزی درگذشت

استاد جواد درخشان، هنرمند پیشکسوت بازیگر، شاعر و نویسنده تبریزی بامداد امروز بعد از مدت‌ها تحمل بیماری، دار فانی را وداع گفت.
کد خبر: ۹۸۴۰۸۹
| |
29825 بازدید
هنرمند پیشکسوت تبریزی درگذشت

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، مراسم تشییع پیکر این هنرمند اخلاق‌مدار با رعایت پروتکل‌های بهداشتی امروز راس ساعت ۱۲ در وادی رحمت برگزار شد؛ همچنین جزئیات برگزاری مراسم تحریم نیز پس از رفع بحران کرونا، متعاقبا اعلام خواهد شد.

به گزارش ایسنا، جواد درخشان متولد ۱۳۲۳ شهر تبریز است که فعالیت خود را از سال ۱۳۴۷ در شهر تهران آغاز کرده و مدت هشت سال عضو پیوسته خانه سینمای تهران بوده است.

فعالیت در تلویزیون تبریز از سال ۱۳۶۴ و بازی در فیلم های نیمه پنهان ماه، آینه و خاکستر، دخیل پرنده باز کوچک، سوداگر، سارای و تولد یک پروانه، از فعالیت های بارز این هنرمند تبریزی است.

وی همچنین برای فیلم‌های تولد یک پروانه، پرنده باز کوچک و دخیل در جشنواره های تورونتو ایتالیا، مصر، آلمان و استرالیا تقدیر شده است.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
کدام کالا را نسبت به قبل کمتر مصرف می‌کنید؟
مرجع جواهرات
الی گشت