صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش
در بحبوحه افزایش تنش‌ها

چین خواستار مذاکره میان دو کره شد

سخنگوی وزارت امور خارجه چین امروز (سه‌شنبه) تاکید کرد، پیونگ‌یانگ و سئول باید از طریق برگزاری مذاکرات سازنده در بحبوحه تنش‌های اخیر، برای بهبود روابطشان با یکدیگر همکاری کنند.
کد خبر: ۹۸۳۵۱۵
| |
15048 بازدید
چین خواستار مذاکره میان دو کره شد
به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، هوا چونیینگ، سخنگوی وزارت خارجه چین گفت: در پی تحولات اخیر از جمله تصمیم کره شمالی برای قطع راه‌های تماس با کره جنوبی، پیونگ‌یانگ و سئول باید از طریق برگزاری مذاکرات سازنده در بحبوحه تنش‌های اخیر، برای بهبود روابطشان با یکدیگر همکاری کنند.

پیونگ‌یانگ از امتناع سئول در متوقف کردن پناهجویان کره شمالی از انجام کمپین پروپاگاندای ضد دولتی و پخش شبنامه‌هایی به داخل خاک کره شمالی بسیار عصبانی شده است.

هوا چونیینگ در کنفرانسی خبری گفت: کره شمالی و کره جنوبی یک کشور هستند. روابط دو کره یک عامل مهم و تاثیرگذار بر وضعیت شبه‌جزیره کره است. چین به عنوان یک همسایه نزدیک همواره از بهبود روابط دو کره حمایت کرده و امیدوار است که هر دو طرف از طریق برگزاری مذاکره روابطشان را بهبود و همکاری‌هایشان را ارتقاء بخشند.
تور کیش
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات