تاکید پوتین و مرکل بر لزوم آتش‌بس در لیبی

رئیس‌جمهوری روسیه و صدراعظم آلمان امروز سه‌شنبه در تماسی تلفنی تاکید کردند که جایگزینی برای آتش‌بس و آغاز مذاکرات تحت نظارت سازمان ملل در سریع‌ترین زمان ممکن در لیبی وجود ندارد.
کد خبر: ۹۸۳۵۱۴
|
۲۰ خرداد ۱۳۹۹ - ۲۲:۵۲ 09 June 2020
|
11570 بازدید
به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، به نقل از روسیا الیوم، ریاست جمهوری روسیه پس از تماس تلفنی میان ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهوری این کشور و آنگلا مرکل، صدراعظم آلمان در بیانیه‌ای اعلام کرد که این دو مقام نسبت به تشدید خشونت‌ها در لیبی ابراز نگرانی کردند.

در این بیانیه آمده است که دو طرف تاکید کردند هیچ جایگزینی برای آتش‌بس در سریع‌ترین زمان ممکن و آغاز مذاکرات میان لیبیایی‌ها تحت نظارت سازمان ملل وجود ندارد.

رئیس جمهوری روسیه تلاش‌های میانجیگری مصر برای حل و فصل مساله لیبی را ستود.

در این گفتگو مسائل اساسی تحولات در سوریه از جمله تضمین تامین نیاز‌های انسانی ساکنان مورد بررسی قرار گرفت.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# دیدار پوتین و ترامپ # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
ایران و آمریکا در مذاکرات به توافق می‌رسند؟
الی گشت