میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

روز بدون کرونا در اردبیل/ بهبودی کامل ۲۰۷۵ بیمار

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل گفت: در ۲۴ ساعت گذشته مورد جدید ابتلا به بیماری کرونا در استان اردبیل شناسایی نشده است.
کد خبر: ۹۸۳۰۱۸
| |
19487 بازدید
|
۲
روز بدون کرونا در اردبیل/ بهبودی کامل ۲۰۷۵ بیمار

 

به گزارش تابناک به نقل از مهر، شهرام حبیب زاده ظهر یکشنبه در جلسه ستاد کرونا استان بیان کرد: در ۲۴ ساعت گذشته، مورد جدید ابتلاء به بیماری کرونا در استان اردبیل شناسایی نشده و شمار مبتلایان قطعی کووید ۱۹ در استان از ابتدای شیوع، سه هزار و ۴۴ مورد است.

وی افزود: از این تعداد تا کنون دو هزار و ۷۵ نفر با بهبودی کامل از بیمارستان ترخیص شده‌اند و از تعداد ۸۵ مورد بستری در مراکز درمانی استان تعداد ۳۴ مورد در بخش مراقبت‌های ویژه بستری هستند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل اظهار کرد: در ۲۴ ساعت گذشته فوتی ناشی از بیماری کرونا در استان اردبیل ثبت نشده است.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۴
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۴۲ - ۱۳۹۹/۰۳/۱۸
آفرین بهشون.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۰۴ - ۱۳۹۹/۰۳/۱۸
هیس! یواشتر. یه وخ رئیس جمهور می شنود
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟