یک تیم دیگر ایرانی از ۳ پنجره نقل و انتقالات محروم شد

کد خبر: ۹۸۲۷۷۱
| |
13062 بازدید

باشگاه فولاد خوزستان با حکم جدید فیفا از ۳ پنجره نقل و انتقالات محروم شد تا تعداد تیمهای ایرانی که از جذب بازیکن محروم هستند، به سه برسد. پیش از این ماشین سازی و تراکتورسازی هم چنین حکمی را دریافت کرده بودند.

به گزارش تابناک ورزشی، باشگاه فولاد خوزستان به دلیل بدهی به سیلوا سوارس، بازیکن برزیلی توسط فیفا از سه پنجره نقل و انتقالاتی محروم شد و جواد نکونام سرمربی این تیم نمی‌تواند بازیکنی را تا پایان لیگ بیست و یکم جذب کند.

پیش از این سعید آذری مدیرعامل این باشگاه نسبت به این موضوع هشدار داده و گفته بود این بدهی قبلی فولادی‌ها می‌تواند دردسرساز شود که با این جریمه سنگین این هشدار حقیقت پیدا کرد. فیفا همچنین تاکید کرده که در صورت پرداخت بدهی این بازیکن، محرومیت فولادی‌ها بلافاصله برداشته می‌شود.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت