آزمایش موشک بالستیک رژیم صهیونیستی در دریا

رژیم صهیونیستی اقدام به آزمایش دو موشک بالستیک از سیستم‌های تسلیحات توپخانه‌ای دوربرد خود کرده است.
کد خبر: ۹۸۲۲۱۵
| |
16812 بازدید
|
۱
آزمایش موشک بالستیک رژیم صهیونیستی در دریا

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا از خبرگزاری رویترز، صنایع هوا و فضای رژیم صهیونیستی از آزمایش سیستم تسلیحات توپخانه‌ای دوربرد (LORA) در دریا به دلیل محدودیت‌های به وجود آمده در پی شیوع کرونا خبر داد که در این رزمایش دو موشک بالستیک میان‌برد از روی یک سکوی شناور در دریا شلیک شد.

گفته می‌شود این موشک بالستیک جدید ۴۰۰ کیلومتر برد و دقتی کمتر از ۱۰ متر دارد که جزو موشک‌های بالستیک میان‌برد دقیق محسوب می‌شود.

صنایع هوا و فضای رژیم صهیونیستی (IAI) اعلام کرد که اقدام به آزمایش دو موشک بالستیک میان‌برد در دریا کرده و دو هدف شناور نسبتاً کوچک را با موفقیت منهدم ساخته است. برد مؤثر این موشک بالستیک ۹۰ تا ۴۰۰ کیلومتر اعلام شده است.

موشک جدید بالستیک میان‌برد رژیم صهیونیستی یک سامانه‌ تسلیحاتی دریا به زمین و زمین به زمین است که قابلیت انهدام اهداف در فواصل مختلف، با دقت حدود ۱۰ متر را دارا می‌باشد. این موشک توسط صنایع هوا و فضا رژیم صهیونیستی (IAI) و مرکز ملی فناوری‌های جهانی در پدافند هوایی رژیم صهیونیستی ساخته شده است.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۱
بهنام
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۴۷ - ۱۳۹۹/۰۳/۱۴
وزارت امور خارجه باید این ازمایش موشکی را محکوم کند
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت