صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

این 4 مجسمه دزدیده نشده اند

مجسمه "ابوسعید ابوالخیر"، اثر محمد بیگ زاده در میدان منیریه و سردیس "اقبال"، اثر حمیدرضایی واقع در بوستان مشاهیر شهرری به دلیل آسیب دیدگی برداشته شده و برای مرمت در اختیار سازمان زیباسازی است.
کد خبر: ۹۸۱۵۵
| |
12731 بازدید

سازمان زیباسازی شهر تهران اعلام کرد: چهار مجسمه به دلیل اجرای پروژه، اصلاح و یا آسیب‌دیدگی در اختیار این سازمان قرار دارد.

به گزارش خبرگزاری مهر، سردیس شهید "نواب" اثر حسین علی‌ عسگری که در منطقه 10 ابتدای - بزرگراه نواب - نصب شده به دلیل احداث تونل توحید برداشته شده و در اختیار سازمان زیباسازی است.

همچنین سردیس "دانته"، اثر هنرمند ایتالیایی که در پارک شهر واقع در منطقه 12 نصب شده بود به دلیل اصلاح پایه و مرمت آن برداشته شده و در اختیار شهرداری منطقه 12 قرار دارد.

مجسمه "ابوسعید ابوالخیر"، اثر محمد بیگ زاده در میدان منیریه و سردیس "اقبال"، اثر حمیدرضایی واقع در بوستان مشاهیر شهرری به دلیل آسیب دیدگی برداشته شده و برای مرمت در اختیار سازمان زیباسازی است.

از ابتدای سال جاری 12 مجسمه‌ شهر تهران به سرقت رفته و یا مفقود شده است.

آخرین اخبار اجتماعی و حوادث ایران و جهان، در تابناک اجتماعی

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۰۹:۰۷ - ۱۳۸۹/۰۲/۲۲
چرا االان میگن !!!
وحید
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۰۹:۲۹ - ۱۳۸۹/۰۲/۲۲
نمی شود باور کرد که برای تعمیر برده بودند، چرا تا حالا حرفی نزده بودند مگر اخبار مربوط به دزدیده شدن مجسمه ها به گوششان نخورده بوده ؟ چرا حالا بعد از مدت طولانی آمدن و می گن 4 تا را باسه تعمیر بردند؟ ای کاش مسئولین ما با مردمشان رو راست بودند!! ای کاش!!!!!
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟