ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

آمریکا ۲۸ تبعه کره شمالی و چین را به پولشویی متهم کرد

وزارت دادگستری آمریکا علیه ۲۸ شهروند کره شمالی و چین به اتهام دور زدن تحریم ها علیه پیونگ یانگ اعلام جرم کرد.
کد خبر: ۹۸۱۱۵۲
| |
9643 بازدید
آمریکا ۲۸ تبعه کره شمالی و چین را به پولشویی متهم کرد

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر از خبرگزاری فرانسه، آمریکا ۲۸ تبعه کره شمالی و چین را به پولشویی متهم کرد.

بر اساس این گزارش، وزارت دادگستری آمریکا این اتباع را متهم کرد که با ایجاد شبکه ای ۲.۵ میلیارد دلاری سعی بر پولشویی و دور زدن تحریم‌ها علیه پیونگ یانگ از طریق بانک‌های بین المللی را داشته اند.

واشنگتن مدعی است که این شبکه نقل و انتقال مبلغ مذکور را از طریق ۲۵۰ شرکت صوری در تایلند، لیبی، اتریش، روسیه، چین و کویت انجام داده تا تحریم‌ها علیه پیونگ یانگ را دور زده و کالاهای مورد نیاز کره شمالی را فراهم نماید.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟
آخرین اخبار