میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل
انتشار نخستین محتوای چندرسانه ای در بانک ملت:

فرهنگ سازی امنیت اطلاعات

مجموعه محتواهای چندرسانه ای در زمینه امنیت اطلاعات و با موضوع مهندسی اجتماعی، با همکاری ادارات کل امنیت اطلاعات و دفتر مدیریت وروابط عمومی تولید و منتشر شد.
کد خبر: ۹۸۰۸۵۱
| |
16626 بازدید

مجموعه محتواهای چندرسانه ای در زمینه امنیت اطلاعات و با موضوع مهندسی اجتماعی، با همکاری ادارات کل امنیت اطلاعات و دفتر مدیریت وروابط عمومی تولید و منتشر شد.
به گزارش روابط عمومی بانک ملت، این برای نخستین بار در بانک ملت است که محتوای آموزشی و فرهنگ سازی در حوزه امنیت اطلاعات در قالب موشن گرافیک و به صورت چندرسانه ای تولید می شود.
براساس این گزارش، این محتوای ویدیویی در ۵ قسمت طراحی و تولید شده که طی روزهای آتی و به تدریج در رسانه های داخلی و بیرونی بانک ملت برای بهره برداری کارکنان، مشتریان و سایر کاربران فضای مجازی و مخاطبان منتشر می شود.
کانال های رسمی بانک ملت در آپارات و روبیکا و سایت اینترنتی و اینترانت بانک، فضاهای اصلی انتشار این ویدیوها خواهد بود.

(برای مشاهده قسمت اول موشن گرافیک مهندسی اجتماعی روی تصویر زیر کلیک کنید)

تعداد بازدید : 524
کد ویدیو

 

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات