« خورشید جاودان» روی صحنه میرود
سرویس فرهنگی ـ نمایش صحنه ای «خورشید جاودان» نوشته و کار علیرضا غنچی از چهارشنبه 22 اردیبهشت، در تماشاخانه ماه حوزه هنری اجرا می شود.
به گزارش "تابناک"، این نمایش که به مناسبت ایام فاطمیه به اجرا در می آید با حمایت مرکز هنرهای نمایشی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و با همکاری مرکز هنرهای نمایشی حوزه هنری اجرا می شود.
بنابراین گزارش، داستان «خورشید جاودان» نیز داستان پدر و دختری نقال است که از چشمه کرامات حضرت زهرا (س) جرعه ای نصیب برده اند، برای ادای احترام و عرض ارادت به ساحت بانوی دو عالم، حضرت زهرا (س)، نقل امروزشان را به روایت آینده ماجرای اهدای گردنبند مطهر حضرت فاطمه (س) به آن پیرمرد سائل، اختصاص می دهند و ..
کارگردان این نمایش در این باره گفت: از انجا که ما شیعیان باور عمیق داریم که اهل بیت (ع) همواره زنده و سرچشمه لطف و محبت خداوند به بندگان هستند، در این نمایش این رویکرد را به امروز و دیروز داریم.
این نمایش از 22 اردیبهشت تا پایان دهه دوم فاطمیه ( 27 اردیبهشت ) همه روزه در دو نوبت از ساعت 18 در تماشاخانه ماه حوزه هنری میزبان عزاداران فاطمی است.
در این نمایش بهناز امینی مشاور کارگردان، وحید لک مدیر تولید، امیر آتشانی و مهسا هراتی بازیگران، علی شایان فر طراح صحنه، احسان تارخ آهنگساز و مرتضی اتابکی طراح پوستر هستند.


