ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

عبدالرشید سعدالله اف به کرونا مبتلا شد

عبدالرشید سعدالله‌اف، کشتی گیر قهرمان المپیک و کشتی آزاد جهان، از ساکنین داغستانی خواست تا در تعطیلات مسلمانان به مناسبت عید فطر، در خانه بمانند.
کد خبر: ۹۸۰۳۴۱
| |
28704 بازدید

یکی از بهترین کشتی گیران حال حاضر دنیا ملقب به تانک روس ، در پیامی از ابتلای خود به ویروس کرونا خبر داد و از مردم داغستان خواست در منزل بمانند.

به گزارش تابناک ورزشی و به نقل از اسپورتال، عبدالرشید سعدالله یف یکی از بهترین کشتی گیران آزاد جهان در پیامی در اینستاگرام خود ضمن اعلام اینکه به کرونا مبتلا شده از مردم کشورش درخواست کرد در منزل خود بمانند تا این ویروس مهار شود.

عبدالرشید سعدالله اف به کرونا مبتلا شد

طبق نوشته رسانه‌های روسی، عبدالرشید سعدالله‌یف، کشتی گیر قهرمان المپیک و کشتی آزاد جهان، از ساکنین داغستانی خواست تا در تعطیلات مسلمانان به مناسبت عید فطر، در خانه بمانند. سعدالله یف ۲۴ ساله تقریباً چهار سال از سال ۲۰۱۳ تا ۲۰۱۷ در سطح بین المللی بدون شکست بود، تا وقتی که در فینال مسابقات قهرمانی جهان که به "مسابقه قرن" معروف شد به کایل اسنایدر آمریکایی باخت تا روند بدون شکست او به پایان برسد.

سعدالله یف بعد از این شکست قدرتمندانه ظاهر شد و هر دو رقابت جهانی خود را با کسب مدال طلا به پایان برد. به گزارش ایسنا، در کارنامه افتخارات این کشتی‌گیر روس کلکسیونی از مدال طلا وجود دارد و او توانسته در همه رویداد‌هایی که در آن حاضر بوده غیر از رقابت‌های جهانی پاریس ۲۰۱۷ به مدال طلا برسد. دارنده طلای المپیک ریو بخت اصلی طلای المپیک توکیو نیز است.

تور کیش
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟
مرجع جواهرات