صفحه خبر لوگوبالا تابناک

انهدام یک باند داعشی آماده عملیات در عراق

سازمان مبارزه با تروریسم عراق از انهدام یک باند عناصر داعش خبر داد که برای انجام عملیات تروریستی علیه شهروندان در روز‌های آخر ماه مبارک رمضان آماده شده بود.
کد خبر: ۹۷۹۹۵۴
| |
8664 بازدید
به گزارش تابناک به نقل از فارس، سازمان مبارزه با تروریسم عراق از انهدام یک باند داعش خبر داد که برای انجام عملیات تروریستی در منطقه «ولایه الجنوب» (از بغداد تا بصره) از طریق حمله به شهروندان در ماه رمضان نقشه کشیده بود.

به گزارش پایگاه خبری بغداد الیوم، این سازمان در بیانیه‌ای اعلام کرد: «در راستای اجرای فرمان فرمانده کل نیرو‌های مسلح، تشکیلات مبارزه با تروریسم طی یک عملیات منحصر به فرد و پیشدستانه بقایای داعش را هدف گرفتند که به دنبال حمله به امنیت شهروندان بی پناه در ماه مبارک رمضان بود».

در ادامه این بیانیه آمده است: «واحد‌های اطلاعاتی و عملیاتی سازمان مبارزه با تروریسم طی عملیاتی، یک شبکه تروریستی مرکب از پنج تروریست را منهدم کرد. این شبکه متهم به انجام یک عملیات تروریستی هم بوده و برای انجام یک عملیات تروریستی جدید در ولایه الجنوب برنامه ریزی کرده بود. چندین موشک مخصوص انجام این عملیات تروریستی نیز از این گروه کشف و ضبط شد.»
اشتراک گذاری
برچسب ها
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان