صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش
عمار حکیم:

روز قدس فراخوانی برای ملت‌های عربی و اسلامی است

رهبر جریان حکمت ملی عراق تاکید کرد که روز قدس نیرویی برای فشار بر حکومت‌هاست تا برای توقف زورگویی و تعرض‌های رژیم صهیونیستی تلاش کنند.
کد خبر: ۹۷۹۹۵۲
| |
6695 بازدید
روز قدس فراخوانی برای ملت‌های عربی و اسلامی است
به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، سید عمار حکیم، رهبر جریان حکمت ملی عراق در پیامی به مناسبت روز جهانی قدس گفت: بزرگداشت روز جهانی قدس به دعوت امام خمینی (قدس سره) نشان‌دهنده زنده بودن این مسئله در ضمیر مرجعیت دینی شیعه طی دهه‌ها بوده و فراخوانی برای ملت‌های عربی و اسلامی و تأکیدی است بر اینکه قدس نخستین مسئله در قلب، ضمیر و وجدان انسانی و نه فقط عربی یا اسلامی است.

وی همچنین تاکید کرد: این روز همچنین نیرویی برای فشار بر حکومت‌هاست تا برای توقف دشمنی و زورگویی و تعرض رژیم صهیونیستی به آزادی‌ها و کرامت ملت فلسطین و حفاظت از قدس شریف و جلوگیری از یهودی‌سازی زمین‌های اسلامی تلاش کنند.
تور کیش
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات