میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

کشف بیش از ۱۸۰ خودرو مظنون به احتکار در فارس

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان فارس گفت: بیش از ۱۸۰ دستگاه خودرو سواری فاقد پلاک و مظنون به احتکار از چند انبار در مرکز استان و یک انبار در شهرستان‌های فارس با همکاری سربازان گمنام امام زمان (عج) کشف شد.
کد خبر: ۹۷۹۶۳۸
| |
9478 بازدید
|
۱
کشف بیش از ۱۸۰ خودرو مظنون به احتکار در فارس

به گزارش «تابناک» به نقل از فارس، حمید رضا ایزدی، سه‌شنبه افزود: در ۲ روز گذشته به دنبال پیگیری و اطلاع‌رسانی سربازان گمنام امام زمان (عج)، بازرسان این سازمان از چندین مکان شامل، چند خانه مسکونی و پارکینگ دپو خودرو، بازرسی کردند و خودروهای فاقد پلاک شناسایی و کشف شد.

وی ادامه داد: در همین زمینه، هماهنگی‌های لازم با مقام قضایی و سربازان گمنام امام زمان(عج) انجام شده و ماموران در عملیات‌های جداگانه بیش از ۱۸۰ دستگاه خودروی سواری شامل مدل های مختلف پراید، تیبا، پژو۲۰۶، پژو۴۰۵، پژو پارس، جک، دنا، پژو۲۰۷ و هایما توقیف شد و با توجه به اینکه طبق دستورالعمل صادره، دارندگان خودرو فاقد پلاک تا هفتم خرداد ۹۹ فرصت تعیین تکلیف اینگونه خودروها را دارند، پرونده مربوطه برای بررسی موضوع به تعزیرات ارسال خواهد شد.

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان فارس گفت: در گشت مشترک این سازمان و اداره تعزیرات استان نیز تعداد ۲۵۰ خودرو عمدتا پراید در حال حمل به خارج از این استان، در ایستگاه راه‌آهن شیراز شناسایی شدند و اقدامات قانونی در مورد آنها اعمال شد.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
سیدحسین
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۰۷ - ۱۳۹۹/۰۲/۳۱
کار مملکت به کجا رسیده که مامورین وزارت اطلاعات به جای مقابله با تهدیدات خارجی باید راه بیوفتن تو پارکینگ های سطح شهرها دنبال ماشین احتکار شده بگردند!!
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا از سهمیه بندی جدید بنزین رضایت دارید؟
الی گشت