صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

کاشاني: خصوصي سازي مشکلات اخلاقي فوتبال را برطرف مي کند

کاشاني در خصوص محروميت مادام العمر مفسدان ورزشي گفت: محروميت هاي اينچنيني کاملا بي اثر است و فرد خاطي از مسير ديگر و يا افراد واسطه خود را به ورزش وصل مي کند و به همين خاطر بايد به جاي اين کار علت ها را کشف کرد.
کد خبر: ۹۷۹۴۸
| |
1825 بازدید

کارشناس فوتبال ايران گفت: تنها راه برطرف شدن مشکلات اخلاقي فوتبال ايران خصوصي شدن باشگاه ها است.
   
جعفر کاشاني در گفت و گو با ايرنا، افزود: خصوصي سازي باشگاه ها مي تواند يکي از اصلي ترين راه هاي کاهش و از بين رفتن مشکلات اخلاقي در ورزش است، زيرا با اين کار مديران با استفاده از افراد مجرب تنها به فکر پيشرفت تيم خود خواهند بود.

وي ادامه داد: منشور اخلاقي بحث بسيار خوبي است که در فوتبال ايران مطرح شده است، اما به جاي فدراسيون فوتبال، باشگاه ها بايد اين منشور را اجرا کنند.

پيشکسوت فوتبال کشورمان گفت: بهترين راه آموزش اخلاق به بازيکنان در سنين پايه است، زيرا در اين سنين هنوز شخصيت يک بازيکن شکل نگرفته و مي توان آن را به خوبي هدايت کرد.

وي تصريح کرد: رسانه ها در ترويج اخلاق بسيار موثرند و آنها بايد با نشان دادن زيبايي هاي ورزش روح پاک را به فوتبال بازگردانند.

وي اظهار داشت: با فرهنگ سازي صحيح مي توان باز هم شاهد روزهاي خوب فوتبال ايران از لحاظ اخلاقي باشيم.

کاشاني با اشاره به دور ماندن چهره اخلاق مدار فوتبال کشور از اين رشته ورزشي گفت: بايد شرايط حضور اين افراد را در فوتبال مهيا کرد تا آن ها با تجربه بالاي خود به باشگاه ها در راستاي اجراي اين اهداف کمک کنند.

وي ادامه داد: ورزش ما براي پيشرفت خود بايد به دور از مسايل فعلي که در آن موجود است به کار خود ادامه دهد.

کاشاني در خصوص محروميت مادام العمر مفسدان ورزشي گفت: محروميت هاي اينچنيني کاملا بي اثر است و فرد خاطي از مسير ديگر و يا افراد واسطه خود را به ورزش وصل مي کند و به همين خاطر بايد به جاي اين کار علت ها را کشف کرد.

وي تاکيد کرد: بايد با ريشه يابي دقيق سعي کنيم اين مشکلات را از سنين پايه در ميان بازيکنان فوتبال و احتمالا در ديگر ورزش ها برطرف کنيم.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟