پخش زنده امروز فوتبال‌های خارجی در تلویزیون

گزارشگر این بازی محمدرضا احمدی است که با اجرای رضا جاودانی و محمدرضا احمدی روی آنتن شبکه سه قرار می‌گیرد. شبکه ورزش هم روز گذشته دو دیدار از رقابت‌های بوندسلیگا را برای علاقمندان فوتبال پخش کرد.
کد خبر: ۹۷۹۱۱۱
| |
12013 بازدید

توهین نژادپرستی انگلیسی ها علیه ملی پوش ایران - تابناک | TABNAK

با از سرگیری رقابت‌های لیگ فوتبال آلمان، رقابت دو تیم یونیون برلین ـ بایرن مونیخ، امروز یکشنبه (۲۸ اردیبهشت ماه) از ساعت ۲۰ و ۳۰ دقیقه به صورت زنده روانه آنتن شبکه سه خواهد شد.

به گزارش تابناک ورزشی به نقل از روابط عمومی شبکه سه سیما، این مسابقه از هفته بیست و ششم رقابت‌های لیگ آلمان (Bundesliga ۲۰۱۹ - ۲۰۲۰) است که در استادیوم «التن فورستری» شهر برلین آلمان برگزار خواهد شد.

گزارشگر این بازی محمدرضا احمدی است که با اجرای رضا جاودانی و محمدرضا احمدی روی آنتن شبکه سه قرار می‌گیرد. این دیدار در قالب برنامه «گزارش ورزشی» که پخش مسابقات لیگ باشگاهی در کشور‌های اروپایی، لیگ قهرمانان اروپا و رقابت‌های ملی و دوستانه خارجی را پوشش می‌دهد، روی آنتن می‌رود. شبکه ورزش هم روز گذشته دو دیدار از رقابت‌های بوندسلیگا را برای علاقمندان فوتبال پخش کرد.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت