عواقب جهانی تصویب «منع رویارویی ورزشکاران ایران با حریفان صهیونیستی در مجلس» کجا بررسی شده است؟

ورزش ایران را با دست خود گوشه رینگ نبرید / خطرات ابلاغ قانونی «باید ببازی!» برای ورزش ایران

تبعیت فدراسیون‌های ورزشی از اجرای این قانون می‌تواند مصداق بارز دخالت سیاست در اداره ورزش قلمداد شده و محرومیت‌های ویران کننده و آسیب‌های اعتباری برگشت ناپذیری برای ورزش در حال توسعه ایران به بار آورد. دخالت علنی مجلس می‌تواند به برخورد یکایک فدراسیون‌های جهانی با تیم‌های اعزامی ایران به طور مثال حذف تیم ملی فوتبال از مقدماتی جام‌جهانی در صورت پیوستن فیفا به این زنجیره، منجر شود
کد خبر: ۹۷۸۲۷۳
|
۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۳:۱۲ 14 May 2020
|
43960 بازدید
|

همزمان با روزی که مجلس شورای اسلامی در واپسین روزهای دوره چهارساله اش، دو فوریت طرحی با عنوان «مقابله با اقدامات خصمانه رژیم جعلی و نامشروع صهیونیستی علیه صلح و امنیت» منطقه‌ای و بین‌المللی را تصویب کرد، فیلا نیز در گزارشی از کشتی ایران، نام رسول خادم را به عنوان یکی از پنج اسطوره بزرگ کشتی ما معرفی کرد؛ هر چند این مصادف شدن به احتمال زیاد اتفاقی بوده، همین موضوع ماجرای خروج خادم از چرخه مدیریت ورزش ایران بر سر سیاست فوق را یادآوری کرد.

به گزارش «تابناک ورزشی»؛ رسول خادم یکی از برجسته ترین ورزشکاران تاریخ ایران در المپیک و یکی از نوادر کشتی ایران و جهان است که اخلاق خاصش همیشه نزد اهالی ورزش زبانزد بود اما ورزش ایران سال گذشته بر سر ماجرای تهدیدهای مکرر اتحادیه جهانی کشتی بابت انصراف گاهگاه ملی‌پوشان کشورمان از مصاف با حریفان اسراییلی به دلایل و بهانه های گوناگون و فشار بی حد بر دوش رییس فدراسیون کشتی، از خدمات رسول محروم شد.

ورزش ایران را با دست خود گوشه رینگ نبرید / خطرات قانونی کردن «باید ببازی!» برای ورزش ایران

اختلافی اساسی که طی دو دهه اخیر در چند مقطع موجب بروز شکاف در لایه های تصمیم گیری ورزش کشور شد و بعد از ماجرای جنجالی محمدرضا یزدانی خرم با محسن مهرعلیزاده رییس وقت سازمان تربیت بدنی، یک بار دیگر در مورد رسول خادم تکرار شد و سرنوشتی مشابه یزدانی خرم برای خادم رقم زد.

روند افزایشی فشار بر ورزش ایران با رمز «باید ببازی»

موضوع خودداری ورزشکاران ایران از رقابت با حریفان اسراییلی، با وجود آنکه چهار دهه است، به جز مواردی نادر توسط ملی پوشان ایرانی مورد پذیرش بوده و پیاده می شود، وقتی بیشتر سر زبان ها افتاد که فیلمی از کشتی علیرضا کریمی آزادکار ایرانی در مسابقات جهانی زیر ۲۳ سال لهستان در شبکه های اجتماعی دست به دست شد که در آن صدای یکی از مربیان ایرانی با جمله دستوری «باید ببازی» به گوش می رسید. همین فایل تصویری و صدای همراه آن، باعث ایجاد موج تازه ای از سوی مخالفان سیاست غیررسمی اما شفاهی ورزش ایران پس از انقلاب شد.

این جو روانی با پناهندگی سعید ملایی، ملی پوش جودوی ایران و اظهارات او مبنی بر شکست اجباری اش در مسابقات جهانی توکیو به خاطر احتمال برخوردش با حریف اسراییلی شدت گرفت و ماجرا با مصاحبه های عجیب و ادعاهای ثابت نشده او به یک جنجال تمام عیار بین المللی علیه ورزش ایران تبدیل شد. همراهی فدراسیون جهانی جودو با ملایی و صدور حکم محرومیت جودوی ایران حتی از میدان المپیک، ابعاد رسانه ای موضوع را تقویت کرد و انرژی و زمان زیادی از مدیران کمیته المپیک و وزارت ورزش ایران گرفت.

تصمیم ارزشی و قهرمانانه سعید ملایی شایسته تقدیر است - ایرنا

در این میان واکنش آرش میراسماعیلی، رییس جودوی ایران کاملا با مواضع رسول خادم تفاوت داشت. میراسماعیلی که خود به دلیل عدم رویارویی با حریف صهیونیستی ارزشمندترین مدال دوران حرفه ای ورزش خود را از دست داده بود، به دفاع از خودداری ورزشکاران ایران از تقابل با اشغالگران در حمایت از مردم مظلوم فلسطین پرداخت.

اگر قرار به تصویب قانون بود، چرا رسول رفت؟

پس از چندین بار قهر و آشتی، آخرین کناره‌گیری خادم با انتشار نامه‌ای خطاب به مسئولان برای تعیین تکلیف تقابل‌های احتمالی کشتی‌گیران ایرانی با نمایندگان رژیم صهیونیستی و اتخاذ موضعی روشن و رسمی، رخ داد. گویا مواضع وی با سیاست های کلان تطبیق نداشت و ناچار خادم از کار کنار کشید اما پرسش این است که اگر قرار به تصویب رسمی این اقدام در مجلس بود، چرا خادم را ناچار به کناره گیری کردند؟

رسول خواهان شفافیت در مواضع ورزش و نظام ایران در میادین و محافل بین‌المللی و برداشتن بار مسئولیت از دوش ورزشکار و مربی و فدراسیون مربوطه بود. به طور مثال آخرین بار حضور مسعود شجاعی کاپیتان تیم ملی فوتبال کشورمان با پیراهن باشگاه یونانی اش مقابل تیمی از رژیم اشغالگر قدس در لیگ اروپا حواشی بسیاری ایجاد کرد و نمایندگان مجلس نیز به شدت به آن موضوع اعتراض داشته و خواستار برخورد شدید بودند. آن موضوع با کنار رفتن مقطعی شجاعی از ترکیب تیم ملی و مرور زمان به دست فراموشی موقت سپرده شد؛ اما شاید همه موارد به همین آسانی از یاد بردنی نباشد.

خادم که این روزها در ورزش گوشه نشین شده، حالا احتمالا موافق به رای گذاشتن این طرح در پارلمان کشور باشد؛ اما اگر خانه ملت و وکلای مردم به اصل موضوع رای مثبت بدهند، می‌توان منتظر یک چالش بزرگ پیش از المپیک توکیو بین ورزش ایران و نهادهای بالادستی ورزش دنیا از جمله آی او سی یا همان کمیته بین‌المللی المپیک بود و شاید کار به برخی تعلیق‌های علنی و محرومیت‌های جدی و حتی بلندمدت بکشد.   

تصویب قانونی که بدون مذاکره و زمینه قبلی خطرناک است

رییس قبلی فدراسیون کشتی ایران که رشته متبوع او بار اصلی کسب مدال در صحنه‌های مهم المپیک و بازی‌های آسیایی را برای کاروان ورزش ایران بر عهده داشت، خواهان اتخاذ موضعی واحد و مشخص به جای روش غیررسمی و پشت پرده بود اما حالا کارشناسان ورزش ایران هشدار جدی می‌دهند که اگر ایران بدون مذاکره و زمینه‌سازی قبلی و توجیه مقامات ارشد ورزش جهان، دست به قانونی کردن کناره‌گیری از برخی میادین و مسابقات رسمی بزنند، نمی‌توان عواقب و پیامدهایش را در کنترل کامل درآورد و شاید ماه ها برای رفع فضای متشنجی که مخالفان منتظرش هستند، وقت صرف شود که اصلا معلوم نیست تلاش ها برای رفع محدودیت ثمربخش باشد یا خیر؟

حذف از صحنه فوتبال و جام جهانی با یک قانون نسنجیده

در همین حال تبعیت فدراسیون‌های ورزشی از اجرای چنین شیوه دستوری که به شکل قانون به آنها ابلاغ شود، مصداق بارز دخالت سیاست در اداره ورزش است و می تواند محرومیت های ویران کننده و آسیب های اعتباری بسیاری برای ورزش در حال توسعه ایران به بار آورد.

دخالت علنی مجلس می تواند به برخورد یکایک فدراسیون‌های جهانی با تیم های اعزامی کشورمان منتج شود که به طور مثال حذف تیم ملی فوتبال از مسابقات مقدماتی جام‌جهانی در صورت پیوستن فیفا به این زنجیره، دور از انتظار نخواهد بود. حال اینکه نه رژیم صهیونیستی در آسیا حضور دارد و نه اینکه فوتبال این کشور حتی توان صعود به جام جهانی را تا امروز داشته است که نگران همگروهی‌اش با تیم ملی ایران بود اما فیفا همین حالا نیز بر سر پرونده هایی نظیر ماجرای طولانی ورود زنان به استادیوم های فوتبال در رقابت های باشگاهی داخلی و آسیایی ان هم بدون محدودیت، روی فدراسیون ایران زوم و تا کنون چندبن بیانیه هشدارگونه منتشر کرده است.

همچنین در میادین انتخابی المپیک پیش رو نیز باید منتظر عدم صدور ویزا یا دعوتنامه برای سایر رشته های ورزشی ایران بود که اصلا خوشایند مردم و افکارعمومی نیست.

ترمز مجلس را در این چند روز آخر بکشید

هرچند ادامه روال قبلی با روند سفت و سختی که نهادهای بین المللی ورزش، علیه ایران در پیش گرفته اند، نسبت به چهل سال گذشته به طرز مشهودی دشوارتر شده است، قطعا می توان با تداوم سیاست کج دار و مریز زمان خرید و همه برگه های موجود را در این بازی عمدتا رسانه محور به کار گرفت.

اقدامات خصمانه و اشغالگرانه اسراییل علیه ملت های مسلمان منطقه بر کسی پوشیده نیست اما زدن به سیم آخر و به پیشواز خطر رفتن، با اصول هیچ عقل سلیمی همخوانی ندارد و به نظر می رسد، باید ترمز مجلسی ها را در این روزهای واپسین برای تصویب طرحی که می تواند برای مدتها ورزش ایران را تعطیل کند، کشید.

ایران چگونه اسرائیل را آچمز کرده است؟/ چرایی خشم صهیونیست‌ها از ...

بیشتر ورزشکاران حرفه ای ایران در حال حاضر بدون ابلاغ قانون و دستورالعمل کتبی از این سیاست تبعیت می کنند و ضرورتی ندارد بهانه ای تازه به دست فرصت طلبان داده برای تحریم های تازه داده شود. همچنین ورزشکاران مسلمان زیادی از سایر کشورهای اسلامی بدون بند و ماده قانونی، از تقابل با حریف اسراییلی خودداری می کنند و تماشاگران زیادی نیز در اقصی نقاط دنیا هنگام ورود تیمی از این رژیم اشغالگر به نشانه اعتراض «هو» کرده یا پلاکاردهایی مبنی بر محکومیت اقدامات جنایتکارانه این رژیم در سرزمین های اشغالی را مقابل دوربین ها و رسانه ها به نمایش می گذارند. هیچ یک از آن دولت ها این تمایل ستیزه جویی با ظالم را دلیلی بر تصویب قانونی در مجلس خود قلمداد نکرده اند. آنها مبارزه با اهداف شوم این رژیم در عرصه ورزش را به عهده ذات حق جو و آزادی خواهانه ورزشکاران خود گذاشته اند تا به ندای درونی خود پاسخ داده و آنها را به رسمیت نشناسند.

به نظر می رسد، ضمن حذف این بند از طرح ارایه شده در دو فوریت به مجلس، باید به کارگروه های تخصصی فرصت بررسی بیشتر داد و درها را برای دریافت نظرات مختلف و متضاد باز گذاشت و با خرد جمعی تصمیمی منطقی اتخاذ کرد. شاید بهتر است نمایندگان محترمی که به پایان کار خود نزدیک می شوند اجازه بدهند این موضوع بنیادین و حساس در فرصتی مناسب و فضایی بدون شتابزدگی تحلیل و بررسی شود.

نویسنده: مجید کوهستانی

اشتراک گذاری
تور تابستان ۱۴۰۳
بلیط هواپیما
فرنام صنعت پاکسا
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۴۷
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱۷۳
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۲۱ - ۱۳۹۹/۰۲/۲۵
بیخیال شوید فعلا
پاسخ ها
ناشناس
| United States of America |
۱۶:۱۸ - ۱۳۹۹/۰۲/۲۵
هرچی بینویسیم یه عده قلم به پول میان میگن شما منظور دارین! البته که منظور داریم. منظور ما این است که با این مدیریت کشور را به اینجا رساندید تازه انتظار تعریف و دست مریزاد هم دارید
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۸:۲۳ - ۱۳۹۹/۰۲/۲۵
اینم از بدبختیای ماست
یعنی تو این روزایی که مردم از گرونی و قیمت های نجومی حداقل نیازهای زندگی به ستوه اومدن کل مشکل ماشده اسرائیل.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۰۸ - ۱۳۹۹/۰۲/۲۶
طرف یکماه تمام ارزاق عمومی از حبوبات و سبزی و میوه و خشکبار و وووو و
صد در صد گرانتر شده است
و مجلس تمام انرژی و کار خودش ، به جای کنترل قیمتها و یا دادن کمک به مردمی که زیر بار گرانی و تورم له شده اند
بدنبال بازی نکردن ورزشکاران کشور با اسرائیلی ها است !؟
واقعا ، آیا کسی دیگر باقی مانده است ؟
که هنوز به نابودی و سقوط و فروپاشی مان شک و تردید داشته باشد ؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۲۶ - ۱۳۹۹/۰۲/۲۵
وقتی مسوولین به جای رسیدگی به مشکلات اصلی مردم، دنبال مسائل حاشیه ای باشن و قوانینی تصویب کنن که بعدش بتونن ترفیع و مقام بگیرن، نتیجش میشه اوضاع الان مملکت. مردم توو فقر و بدبختی هستن و گرونی لحظه ای شده بعد آقایون میخوان با مرگ بر اسراییل به مرادشون برسن
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۲۶ - ۱۳۹۹/۰۳/۰۱
هر کسی به نحوی از رژيم صهیونیستی حمایت کنه به نظر من در خون مظلومان سهم پیدا می کنه، فقط برای نمونه، ماجرای فجیع کشتار صبرا و شتیلا را یادآوری می کنم.
ناشناس
|
France
|
۱۳:۳۰ - ۱۳۹۹/۰۲/۲۵
آخه چرا ورزش رو سیاسی میکنید ، آخه چرا ندونسته یکاری میکنید بهانه دست فدراسیون های جهانی بیاد تا محرومیت های سنگین علیه 4 تا جوون که با هزار تا امید و تلاش زیاد میخوان افتخار کسب کنن؟ خب البته معلومه یک عده که حتی در ماشین رو براشون یکی دیگه باز میکنه از سختی تمرین های ورزشکاران خبر ندارن و خیلی راحت زمینه محرومیتشون رو فراهم میکنن ، به جیب این قانون گذاران محترم که ضرری وارد نمیشه
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۴۷ - ۱۳۹۹/۰۲/۲۵
ورزش سیاسی است
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۳۸ - ۱۳۹۹/۰۲/۲۶
اینها دنبال این هستند
که جوانان باقی مانده که هنوز سالم مانده اند
نیز به جمع لشگر معتادان به کراک و شیشه روی آورند
و یا دسته دسته برای مهاجرت از کشور و مبارزه زیر پرچم کشورهای بیگانه بروند
اینکار دقیقا تقابل و دشمنی واضح و آشکار با جوانان ورزشکار و مستعد و قابل احترام کشور است و بس
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۳۱ - ۱۳۹۹/۰۲/۲۵
به درک که ورزش به حاشیه بره. ورزش مهم تره یا اتجاد امت و مظلومیت فلسطین و کمک به مظلوم؟ ورزشی که برای آرمان های انسانی به کار نره به چه درد می خوره؟
پاسخ ها
ناشناس
| France |
۱۷:۱۶ - ۱۳۹۹/۰۲/۲۵
اشتباه مثبت دادم
ناشناس
| France |
۱۷:۱۷ - ۱۳۹۹/۰۲/۲۵
مردم فلسطین خودشان با اسراییلیها رقابت میکنند
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۴۷ - ۱۳۹۹/۰۲/۲۵
واقعا متاسفم
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۹:۱۷ - ۱۳۹۹/۰۲/۲۵
یکم آب بخور سرد بشی ، اینجوری که داری پیش میری یه جایی آتیش سوزی راه میفته ، از جیب خلیفه که نمیبخشی ، به درک به درک میکنی ، نگران نباش ملت فلسطین جاش باشه تحت پرچم داعش میرسن خدمت شما
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۲:۵۸ - ۱۳۹۹/۰۲/۲۵
خود فلسطینی ها با اسرائیلی ها مسابقه می دهند. ما شدیم کاسه داغ تر از آش و دایه مهربان تر از مادر
ناشناس
| United States of America |
۰۰:۵۲ - ۱۳۹۹/۰۲/۲۶
بله شما درست میگید. احمق اونی که بمونه تا پرچم ورزش ایران رو ببره بالا.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۰۳ - ۱۳۹۹/۰۲/۲۶
حکایت تو و هم فکرات مثل اون اونایی هست که سنگ رو پرت میکنن و برمیگرده میخوره تو سر خودشون
احمد شیرین زاده
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۳۲ - ۱۳۹۹/۰۲/۲۵
بزرگترین مشکلاتی که مردم با آن درگیرند: عدم رویارویی با بازیکنان اسراییلی، حذف ۴ صفر از پول ملی و از چند شنبه همه چی عادی میشه؟
بقیه مشکلات رو نگید که ناراحت میشم!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۳۵ - ۱۳۹۹/۰۲/۲۵
ما در جهان خاص هستیم. در سیاست در ورزش هم خواهیم شد!!!!!!!!!!!!!!!!!.
پاسخ ها
ایرانی
| Australia |
۱۴:۰۷ - ۱۳۹۹/۰۲/۲۶
منظورت منزویه؟! ؟
اموزگار
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۳۸ - ۱۳۹۹/۰۲/۲۵
اگر ما عقل داشتیم کی به چنین سرنوشتی مبتلا میگشتیم بعضی ازما نادان بعضی داعیجون ناپلؤن بعی درخواب انقلاب بعد از چهل بعضی به امید سازندگی در چهل سال دوم ما اینیم هردشمنی مخالفه چشمش کور
منتقد
|
United States of America
|
۱۳:۳۸ - ۱۳۹۹/۰۲/۲۵
شما دارید به صورت ضمنی از سیاست غیرشفاف دفاع می کنید، سیاستی که ورزشکار هزینه ش رو بپردازه و سیاستمدار سودش رو ببره. نه عزیز من، اتفاقا تصویب این قانون خیلی هم خوبه حداقل تکلیف ورزشکار و قهرمان از اول معلومه. میتونه تصمیمش رو بگیره که وارد تیم ملی کشور بشه یا مثل قهرمانهای شطرنجمون بره با پرچم فدراسیون جهانی یا کشور دیگه شرکت کنه یا اینکه آگاهانه با پرچم کشور خودش و پذیرش تبعاتش توی تیم ملی کشور خودش باشه...شفافیت خوبه...شما خواهان شفافیت نیستید تا همینجور مثل قبل سودش رو ببرید و قهرمانای کشور رو از حقوقشون محروم کنید. مغاطله نکنید آقای تابناک
پاسخ ها
محمد
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۸:۴۷ - ۱۳۹۹/۰۲/۲۵
آقای منتقد، درین صورت کدوم تیم ملی...کل ورزش محروم میشه و فرصتی برای عرض اندام وجود نخواهد داشت
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۴۲ - ۱۳۹۹/۰۲/۲۵
ما که به قیمت بدبختی مردم در سوریه تا بیخ گوش رژیم غاصب اسراییل رفته ایم چرا مسولین از پشت میز رفاه خارج نمی شوند تا با پوشیدن لباس رزم به جنگ عدو 40 ساله بروند واقعا جای ابهام است
پاسخ ها
مجید
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۰:۳۳ - ۱۳۹۹/۰۲/۲۶
چه ربطی به بدبختی مردم داره؟
یعنی بدارن عراق و سوریه بیفتن دست داعش تو خوشبخت میشی؟
اربابت به بهونه واهی کشورو تحریم میکنه و امثال خودت بازار خودرو و مسکن و دلار و... بعد دو قورت و نیمت هم باقیه
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۲۵ - ۱۳۹۹/۰۲/۲۶
مجید جان بهونه ی واهی ؟؟؟
ما نیستیم که 40 ساله شعار مرگ می دیم و گروههای جهادی را تجهیز می کنیم و هزار تا کار دیگه و علنا ابراز دشمنی می کنیم ؟؟
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۵۰ - ۱۳۹۹/۰۲/۲۶
مجید
واقعا واسه تو و امثال تو متاسفم
یک نگاهی به قیافه مردم فلکزده در داخل مترو و اتوبوس و شهر بینداز
و خجالت بکش
دشمنان واقعی کشور و مردم
دقیقا همین امثال شماها هستند و بس
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۰۸ - ۱۳۹۹/۰۲/۲۶
مجید ارباب تو هم نفت رو مفت از ایران میخره و بجاش بنجول میکنه تو پاچت. اون یکی اربابت هم از سوریه پرتت میکنه بیرون تا تازه یادت بیفته اون همه پولی که خرج کردی دود شد رفت رو هوا. البته این چیزا اصلا ربطی به مردم بدبخت نداره هاااا
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۴۶ - ۱۳۹۹/۰۲/۲۵
مسابقه ندادن با نماینده یک کشور کودک کش و ظالم یک کار ارزشی است و ارزشی بودن هر کار به اختیاری بودن آن است و قانونی واجباری کردن آن باعث از بین رفتن ارزش آن است و جواب عکس می دهد. نمایندگان مجلس چه فکری با خودشان کرده اند که از هر مقوله ای استفاده ابزاری میکنند واقعا باعث تاسفه
پاسخ ها
ناشناس
| Germany |
۱۵:۳۶ - ۱۳۹۹/۰۲/۲۵
ورزش از سیاست جداست اینو بفهم
ناشناس
| Poland |
۱۵:۵۵ - ۱۳۹۹/۰۲/۲۵
دقیقا . اونایی که منفی دادن به نظرم اول بخونن متن رو
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۴۰ - ۱۳۹۹/۰۲/۲۵
اشتباه منفی دادم ببخش
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۴۹ - ۱۳۹۹/۰۲/۲۵
سیاسی نیست؟
بی خیال
metycpu
| Canada |
۱۸:۴۳ - ۱۳۹۹/۰۲/۲۵
اشتباه منفی دادم.
ایرانی بازی در آوردم قبل از خونندن منفی دادم
پیلا پیلا
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۸:۴۵ - ۱۳۹۹/۰۲/۲۵
فعلا که عربستان بیشتر کودک می‌کشه. با اونم مسابقه نباید داد. ورزش از سیاست جداست.
ناشناس
| Netherlands |
۱۹:۴۶ - ۱۳۹۹/۰۲/۲۵
من مثبت زدم ولی تابناک کاری کرده که مثبت را ثبت نکند
ناشناس
| Germany |
۲۰:۵۳ - ۱۳۹۹/۰۲/۲۵
نه که فلسطینیا خیلی خوبن
علیu
| United States of America |
۲۱:۴۷ - ۱۳۹۹/۰۲/۲۵
صحبت های ایشون در بخشه، عده ای که منفی دادن بابت صحبت های بخش اولش هست
ناشناس
| United States of America |
۰۱:۱۲ - ۱۳۹۹/۰۲/۲۶
امتحان تاریخ معاصر ورزشی

لطفا یک مورد از همان کارهای ارزشی که اختیاری انجام
شده است را با ذکر مثال فقط نام ببرید. 4 نمره

نام ورزشکار ایرانی را که خودش گزینه کار ارزشی کردن را رد کرد و به اختیار خودش به رقابت با نماینده رژیم غاصب صهیونیستی تن داد را نام ببرید. 6 نمره

لطفا با کلمات بازی نکنید. 10 نمره

موفق و موید باشید.
برچسب منتخب
# حمله موشکی به اسرائیل # سید حسن نصرالله # نمازجمعه تهران # جنگ ایران و اسرائیل # سوخو # اس 400
الی گشت
آخرین اخبار
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
با توجه به تسلیح رژیم صهیونیستی به سلاح اتمی و حمایت تسلیحاتی و اطلاعاتی آمریکا و ناتو از این رژیم؛ با دستیابی کشورمان به سلاح هسته ای موافقید؟