صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

خوش گذرانی BBC با پول مردم

یكی از بینندگان شبكه " بی بی سی " به دیلی تلگراف گفت : این مهمانی اشتباه محض بود زیرا شركت كنندگان فقط برای خوشگذرانی به آنجا رفته بودند .
کد خبر: ۹۷۸۰۲
| |
11424 بازدید

بنگاه سخن پراكنی انگلیس ( بی بی سی) به علت صرف هزاران پوند از پول مالیات دهندگان برای برپایی مهمانی شبانه، با انتقاد گسترده مواجه شده است.

به نوشته روزنامه انگلیسی دیلی تلگراف، بی بی سی این میهمانی را در شبی كه رای گیری انتخابات مجلس در انگلیس به پایان رسید در یك كشتی روی رودخانه تیمز لندن برگزار و از برخی مقامات این كشور برای شركت در آن دعوت كرد .

دیلی تلگراف افزود: ده ها نفر از مالیات دهندگان انگلیسی به طور رسمی از این شبكه شكایت كرده اند و صدها ایمیل انتقادی نیز به بی بی سی ارسال شده است .

یكی از بینندگان شبكه " بی بی سی " به دیلی تلگراف گفت : این مهمانی اشتباه محض بود زیرا شركت كنندگان فقط برای خوشگذرانی به آنجا رفته بودند .

دیلی تلگراف افزود: بی بی سی حتی با صاحب این كشتی قراردادی امضا كرده كه بر اساس آن حق ندارد هزینه های مهمانی را منتشر كند .

بی بی سی مدعی شده است چون این مهمانی را در تلویزیون پخش و از آن گزارش هایی تهیه كرده است از این رو برنامه ای تولیدی محسوب می شود .

گزارش ها حاكی است بی بی سی تنها برای كرایه یك شب كشتی دست كم 30 هزار پوند پرداخت كرده است .

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟