خوش گذرانی BBC با پول مردم
بنگاه سخن پراكنی انگلیس ( بی بی سی) به علت صرف هزاران پوند از پول مالیات دهندگان برای برپایی مهمانی شبانه، با انتقاد گسترده مواجه شده است.
به نوشته روزنامه انگلیسی دیلی تلگراف، بی بی سی این میهمانی را در شبی كه رای گیری انتخابات مجلس در انگلیس به پایان رسید در یك كشتی روی رودخانه تیمز لندن برگزار و از برخی مقامات این كشور برای شركت در آن دعوت كرد .
دیلی تلگراف افزود: ده ها نفر از مالیات دهندگان انگلیسی به طور رسمی از این شبكه شكایت كرده اند و صدها ایمیل انتقادی نیز به بی بی سی ارسال شده است .
یكی از بینندگان شبكه " بی بی سی " به دیلی تلگراف گفت : این مهمانی اشتباه محض بود زیرا شركت كنندگان فقط برای خوشگذرانی به آنجا رفته بودند .
دیلی تلگراف افزود: بی بی سی حتی با صاحب این كشتی قراردادی امضا كرده كه بر اساس آن حق ندارد هزینه های مهمانی را منتشر كند .
بی بی سی مدعی شده است چون این مهمانی را در تلویزیون پخش و از آن گزارش هایی تهیه كرده است از این رو برنامه ای تولیدی محسوب می شود .
گزارش ها حاكی است بی بی سی تنها برای كرایه یك شب كشتی دست كم 30 هزار پوند پرداخت كرده است .


