فوت ناگهانی فوتبالیست جوان وسط تمرین خانگی!

کد خبر: ۹۷۷۵۶۰
| |
18424 بازدید

بازیکن جوان تیم آتالانتا در حین انجام تمرینات خانگی درگذشت.

به گزارش تابناتک ورزشی، آندره رینالدی، بازیکن پریماوا پس از تحمل پارگی آنوریسم درگذشت. این بازیکن متولد ۲۰۰۰ که در تیم لگنانو با قراردادی قرضی حضور داشت با فوت ناگهانی‌اش فوتبال ایتالیا را تحت تاثیر قرار داده است.

رسانه‌های نزدیک به باشگاه آتالانتا اعلام کردند او در خانه به دلیل شیوع گسترده ویروس کرونا مشغول تمرینات انفرادی بود که دچار پارگی آنوریسم مغز می‌شود. او به سرعت با آمبولانس به بیمارستان منتقل شد، اما پیش از اینکه بستری شود فوت کرده بود.

این فوتبالیست متولد شده در آتالانتا، پیش از رسیدن به لگنانو، در سری C. با ایمولز بازی کرده بود و در سری D. بازی با پیراهن مزولارا را تجربه کرده بود.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت