صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

افتادن دكور بر سر بازيگر «فيتيله جمعه تعطيله»!

علي فروتن بازيگر برنامه‌ «فيتيله جمعه تعطيله» روز جمعه در استوديو 25 صدا و سيما حاضر شده بود و به ايفاي نقش در چند آيتم از اين برنامه هم پرداخت؛ اما در ادامه، افتادن دكور روي بازيگر «فيتيله جمعه تعطيله» آسيب‌ديدگي وي را به همراه داشت و فروتن به سرعت به بيمارستان منتقل شد.
کد خبر: ۹۷۶۲۲
| |
35583 بازدید

در پي افتادن دكور بر سر يكي از بازيگران برنامه‌ي «فيتيله جمعه تعطيله»، اين برنامه زنده در روز جمعه (17 ارديبهشت‌ماه)، از اواسط اجرا با حضور دو بازيگر دنبال شد.

به گزارش ايسنا علي فروتن بازيگر برنامه‌ «فيتيله جمعه تعطيله» روز جمعه در استوديو 25 صدا و سيما حاضر شده بود و به ايفاي نقش در چند آيتم از اين برنامه هم پرداخت؛ اما در ادامه، افتادن دكور روي بازيگر «فيتيله جمعه تعطيله» آسيب‌ديدگي وي را به همراه داشت و فروتن به سرعت به بيمارستان منتقل شد.

محمد مسلمي، كارگردان و يكي از بازيگران برنامه‌ي «فيتيله جمعه تعطيله» در گفت‌وگو با خبرنگار سرويس تلويزيون ايسنا،‌ به توضيح اين حادثه پرداخت و گفت: پس از افتادن دكور برروي آقاي فروتن ايشان به بيمارستان منتقل شدند و هنوز نيز اثرات آسيب‌ديدگي در چهره ايشان مشهود است.

او با ابراز گلايه‌مندي از دكور اختصاص‌يافته به برنامه «فيتيله جمعه تعطيله»، خاطرنشان كرد: شرايط بدي در استوديوي ما حاكم است و ما هر هفته ترس بروز اتفاقي را در اين استوديو داريم؛ اين استوديو به لحاظ فني هيچ تجهيزاتي ندارد و گاه فكر مي‌كنيم مديران از وضعيت ما بي‌خبر هستند.

او تأكيد كرد: ما به دنبال آن هستيم كه برنامه ارتقا پيدا كند ولي اگر وضعيت به همين نحو دنبال شود، مجبوريم برنامه «فيتيله جمعه تعطيله» را تعطيل كنيم، چون استوديوي حال حاضر (استوديو 25) گنجايش آن‌چه ما مي‌خواهيم انجام دهيم را ندارد.

مسلمي خاطرنشان كرد: اتفاقاتي مانند آن‌چه براي آقاي فروتن رخ داد، به ما تلنگر مي‌زند كه اگر اين دكور خداي ناكرده بر روي يكي از كودكان حاضر در استوديو افتاده بود، چه عواقبي را در پي داشت؛ آن وقت بود كه ما هرگز اين حادثه را فراموش نمي‌كرديم.

اين برنامه‌ساز با بيان اين كه مديران همواره از ما حمايت كرده‌اند، در عين حال گفت: اميدواريم بعد از گذشت اين مدت، صدايمان به گوششان برسد و همان‌طور كه همواره از برنامه «فيتيله جمعه تعطيله» به عنوان برنامه‌اي ويژه ياد مي‌كنند، به اين برنامه امكانات لازم را هم بدهند؛ ما اين حق و حقوق را براي خودمان نمي‌خواهيم بلكه براي خدمت‌گذاري به كودكان خواهان دريافت اين امكانات هستيم.

مسلمي با يادآوري اين‌كه برنامه «فيتيله جمعه تعطيله» مدت هفت‌سال است كه در استوديو 25 اجرا مي‌شود، تصريح كرد: اين همه فيلم و سريال براي بزرگسالان ساخته مي‌شود اما وقتي پاي بچه‌ها به ميان مي‌آيد كه آينده‌سازان اين مملكت هستند هيچ كاري نمي‌كنيم و كودكانه نگاه مي‌كنيم.

كارگردان «فيتيله جمعه تعطيله» در پايان از نامه‌نگاري تهيه‌كننده(مجيد قناد) با شبكه كودك خبر داد و افزود:استوديويي كه درحال حاضر به برنامه‌ي «فيتيله جمعه تعطيله» اختصاص يافته است، بسيار كوچك است ما قصد داريم آيتم‌هايمان را ارتقا دهيم، اما با استوديوي حال حاضر اين امكان وجود ندارد پيش از اين نيز آقاي گلي در اين استوديو آسيب ديدند و اين دومين بار است كه اين اتفاق مي‌افتد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۲۵
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۲:۲۲ - ۱۳۸۹/۰۲/۱۹
اگر پای مسایل عقیدتی باشد بهترینها رادر اختیار میگزارند ولی فیلمهای کودکان وسرگرمی چه ارزشی دارد
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۲:۲۶ - ۱۳۸۹/۰۲/۱۹
کی گفته این برنامه مال کودکان هست من با 33 سال سن همیشه این برنامه رو نگاه میکنم چون متفاوته
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۲:۵۵ - ۱۳۸۹/۰۲/۱۹
این برنامه بیشتر از انکه ببننده خردسال داشته باشد بزرگسالان را بیشتر جلب کرده است.
ناشناس
|
-
|
۱۳:۱۸ - ۱۳۸۹/۰۲/۱۹
برنامه "فیتیله" به یقین بهترین و پر مخاطب ترین برنامه تلویزیون (حتی در مقایسه با "نود" ) است که طیف وسیعی از گروه های سنی را پای خود می نشاند. در فضای مرده و حزن آور این روزها ، حتما باید از چنین برنامه هایی حمایت شود که می توانند روح تازه ای در کالبد خسته مردم بدمند. متاسفانه برخی به دنبال این هستند که چنین برنامه هایی را دیر یا زود از پا در آورند. به عنوان نمونه ، مهمان محترم یکی از برنامه های تلویزیونی ، جمعه شب می گفتند که من از دیدن برنامه صبح امروز که چیزی جز موسیقی قرانی را تبلیغ می کرد ، متاسف شدم و باید فکری به حال این برنامه ها کرد که سلیقه کودکان را عوض می کند!
اینجانب به عنوان فردی که داعیه "مذهبی بودن" دارد، قویا با این دیدگاه های خشک موسوم به مذهب مخالفم و از تهیه کنندگان خواهشمندم برای ارتقای این برنامه هنرمندانه و وزین همکاری کنند.
مريم
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۳:۲۳ - ۱۳۸۹/۰۲/۱۹
برنامه خيلي قشنگي است و بازيگران اين برنامه براي خنداندن كودكان خيلي زحمت ميكشند اميد سلامتي براي تمامي مجريان و سازندگان برنامه خصوصآ آقاي فروتن دارم
اميدواريم كه مسئولان كمي به فكر سازندگان برنامه هاي كودكان باشند كه سرمايه ايندگان هستند
حجت
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۳:۵۹ - ۱۳۸۹/۰۲/۱۹
به نظر من این برنامه با تناقضات محتوایی فراوانی روبروست:
1-موسیقی های تند این برنامه بچه ها را از حالات معنوی و خدایی دور می کند.
2-مراسم دعا و نیایش در این برنامه با شکل غربی برگزار می شود مثل اینکه موسیقی در حال دعا پخش می شود.
3-این برنامه به علت اینکه نویسندگان آن با علوم اسلامی آشنا نیستند به همین جهت در استفاده از محتوای اسلامی مانند یک تازه مسلمانی که اسمی از اسلام شنیده است استفاده می کند.
4-ارائه محتوای اسلامی در کنار به کار بردن موسیقیهای ریتم دار که هم در حالتهای بدنی مجریان نمایان است و هم در بچه ها(برخی اوقات) باعث تزریق نوعی دین داری غلط به بچه ها است که این خود نوعی خیانت به این نسل پاک است.
...
حسام بيك
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۳:۵۹ - ۱۳۸۹/۰۲/۱۹
بعضي جمعه هاتوفيقي حاصل ميشود تا همراه فرزندانم اين برنامه را ببينم . به جرات ميگويم كه هيچ برنامه مشابهي را نميتوان يافت كه با اين مقدار كم دكور و ابزار و وسايل بتواند كار كند و اينقدر هم محبوبيت داشته باشد . با ساده ترين لوازم و كمترين تجهيزات كار ميكنند و با همان اندك نمايش هاي بسيار زيبايي خلق ميكنند . واقعا جاي تقدير و پشتيباني دارند . درود بر آنها
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۴:۲۰ - ۱۳۸۹/۰۲/۱۹
اميدوارم زودتر حالشون خوب بشه واقعا برنامه عالييي هستش دست شما هنرمندان درد نكنه اگه نبوديد جمعه هاي ما بيچاره ها چي مي شد
مجید
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۴:۲۱ - ۱۳۸۹/۰۲/۱۹
حالا که یه برنامه خوب هم داریم کسی خمایت نمیکنه .ترزوی بهبودی برای این بازیگر خوب دارم
ناشناس
|
UNITED ARAB EMIRATES
|
۱۴:۲۷ - ۱۳۸۹/۰۲/۱۹
سلام، برنامه یاد شده یک برنامه عالی در صدا و سیما در حوزه کودک و نوجوان است که خیلی از بزرگترها از جمله پدر و مادر ها به همراه بچه ها این برنامه را دنبال می کنند و بنظر من این برنامه یک برنامه هویت بخش می باشد، چونکه اعتقاد دارم ما از یک بی هویتی ملی و دینی رنج می بریم که برنامه فوق کارکردی عالی در این زمینه دارد، مجددا از کلیه اعضاء دست اندر کار این برنامه سپاسگزارم
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟