تعداد بازدید : 4215
کد خبر:۹۷۵۱۸۶
کد خبر:۹۷۵۱۸۶
9680 بازدید
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۰ | ۱۳۹۹/۰۲/۱۰
29 April 2020
ته چین؛

طرز تهیه جغور بندری

خوراک جغور بغور یک غذای سنتی ایرانی و بسیار خوشمزه است که ارزش غذایی بالایی دارد و به راحتی قابل تهیه است. جغور بغور در اصل غذای محلی زنجان است ولی در شهرهای مختلف ایران به سبک‌های مشابه با اسامی مختلف پخته می‌شود. جالب است بدانید که مشابه این خوراک در کشور اسکاتلند نیز تهیه می‌شود که جزو خوراک‌های ملی این کشور است. جغور بندری یک غذای ابتکاری در واقع تهیه سوسیس بندری با ترکیب جغور بغور به جای سوسیس است. دستورپخت این غذا را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای فرامی‌گیرید.
گزارش خطا
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نظرسنجی
آیا موافق ساخت بمب اتم هستید؟