خطر در کمین کارگران خودرویی آمریکا

اتحادیه کارگری خودروسازی ایالات‌متحده از شرکت‌ها خواسته است تا فعلا کارشان را به‌ویژه در پست‌هایی که کارگران مجبورند شانه به شانه کار کنند، آغاز نکنند.
کد خبر: ۹۷۴۳۵۱
| |
3127 بازدید

اتحادیه کارگری خودروسازی ایالات‌متحده از شرکت‌ها خواسته است تا فعلا کارشان را به‌ویژه در پست‌هایی که کارگران مجبورند شانه به شانه کار کنند، آغاز نکنند.

البته این تعطیلی باعث نارضایتی کارگران روزمزد شده و به قطع شدن حقوق آنان انجامیده است. فورد، جنرال‌موتورز و فیات-کرایسلر همگی هفته گذشته اعلام کردند که به دلیل نگرانی از تهدید سلامت کارکنانشان تاسیسات خود را در آمریکای‌شمالی به حالت تعلیق در‌آورده‌اند.

جنرال‌موتورز و فیات اعلام کرده‌اند که این تعطیلی دست‌کم تا ۳۰ آوریل ادامه خواهد داشت. اما فورد که پیش‌تر ۳۰ آوریل را برای بازگشایی کارخانه‌هایش اعلام کرده بود، گفت که ممکن است حتی بعد از این تاریخ هم فعالیت‌هایش را آغاز نکند. این تعطیلی‌ها تا به اینجا بیش از ۱۵۰هزار کارگر اتحادیه خودروسازان را تحت‌تاثیر قرار داده است. شیوع ویروس کرونا در جهان موجب شده است تا صنعت خودروسازی جهانی که بسیار به بازارهای یکدیگر وابسته هستند، به دلیل تعطیلی کارخانه‌ها و نمایندگی‌ها با زیان‌های عظیمی مواجه شوند.

منبع: دنیای اقتصاد

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
برچسب منتخب
# مکانیزم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
ایران و آمریکا در مذاکرات به توافق می‌رسند؟
الی گشت