ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

دادرس: کاش فیلم جلسه استیناف سپاهان و پرسپولیس پخش می‌شد

کد خبر: ۹۷۴۱۵۴
| |
8298 بازدید

مهدی دادرس، عضو کمیته استیناف فدراسیون فوتبال گفت که رای دیدار برگزار نشده تیم‌های فوتبال سپاهان و پرسپولیس به‌زودی اعلام خواهد شد.

به گزارش تابناک ورزشی، مهدی دادرس پس از جلسه کمیته استیناف فدراسیون فوتبال که به بررسی اتفاقات دیدار سپاهان و پرسپولیس اختصاص داشت، گفت: سرپرستان دو تیم و معاونان حقوقی دو باشگاه از مواضع خود دفاع و مستندات‌شان را ارائه کردند.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا باشگاه سپاهان، مدارک جدیدی در این جلسه ارائه کرد یا خیر، گفت: آنها دفاعیه خود را ارائه کردند و ما به صحبت‌های مطرح شده گوش کردیم. جلسه حدود دو ساعت طول کشید و صالحی (رئیس کمیته استیناف) که مدیریت جلسه را بر عهده داشت، سوالات تخصصی می‌پرسید. کاش در اتاق دوربین می‌گذاشتیم و فیلم جلسه را پخش می‌کردیم.

عضو کمیته استیناف فدراسیون فوتبال در خصوص زمان اعلام رای نهایی درباره این مسابقه تصریح کرد: آقایان باید جلسه بگذارند و پس از مشورت، رای به‌زودی اعلام می‌شود. وظیفه ما این است که رای را به زودی اعلام کنیم.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
در صورت اسارت سربازان آمریکایی، از ازای چه معاوضه شوند؟