میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

راز دوساله و جالب بین جواد نکونام و فدراسیون فوتبال

اسنادی به دست رسیده که نشان می‌دهد نکونام نه تنها حقوق خود را برای حضور در تیم ملی به عنوان مربی دریافت نکرده، بلکه ۲ سال نیز با فدراسیون فوتبال قرارداد داشته است.
کد خبر: ۹۷۳۷۶۰
| |
6572 بازدید

جواد نکونام، سرمربی فعلی تیم فوتبال فولاد خوزستان پس از اتمام دوران بازیگری‌اش در فوتبال، تصمیم گرفت پس از گذراندن دوره‌های مختلف، حضور در قامت مربیگری را تجربه کند.

به گزارش تابناک ورزشی، نکونام در اولین تجربه خود به عنوان مربی، دستیار کارلوس کی‌روش در تیم ملی ایران شد. او پس از گذشت مدتی از تیم ملی جدا شد، اما این جدایی حواشی هم به همراه داشت. با این حال، نکونام هیچ‌وقت مصاحبه‌ای درباره جدایی اش از تیم ملی انجام نداد تا زوایای پنهان حضور و جدایی از تیم ملی مشخص شود.

در روز‌های گذشته اسنادی به دست رسیده که نشان می‌دهد نکونام نه تنها حقوق خود را برای حضور در تیم ملی به عنوان مربی دریافت نکرده، بلکه ۲ سال نیز با فدراسیون فوتبال قرارداد داشته است. با این وجود، نکونام بابت این مسئله شکایتی از فدراسیون فوتبال برای گرفتن حق خود نکرده و به نظر می‌رسد تصمیمی هم برای انجام این کار ندارد.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت