کاهش ۶۰ درصدی مصرف گوشت در کشور
رئیس شورای تامین دام کشور اعلام کرد: در پی شیوع ویروس کرونا و تعطیلی رستورانها و تالارها مصرف گوشت قرمز حدود ۶۰ درصد کاهش یافته است.

به گزارش «تابناک» به نقل از دنیای اقتصاد، رئیس شورای تامین دام کشور اعلام کرد: در پی شیوع ویروس کرونا و تعطیلی رستورانها و تالارها مصرف گوشت قرمز حدود ۶۰ درصد کاهش یافته است.
«منصور پوریان» افزود: بیشترین مصرف گوشت قرمز بهویژه در شب عید و ایام نوروز مربوط به رستورانها، تالارها، هتلها، طباخیها و کبابیها است. وی اظهار کرد: با توجه به بارندگیها و شرایط آب و هوایی و زایشهای بهاره روند جمعیت تولیدی دام سبک و سنگین رو به افزایش است که همین امر نگرانیهایی را برای تولیدکنندگان ایجاد کرده است.
گزارش خطا
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۱۱
انتشار یافته: ۲۲
مصرف گوشت که دلیلش این نیست مصرف گوشت در یک جامعه بر اساس درآمد آن جامعه میباشد یک سری از مردم غذا در خانه درست میکنند و بعضی ها از بیرون تهیه میکنند پس فقط ربط به درآمد مردم دارد در این مدت زمان کرونا درآمد مردم به شدت پایین امده و بخشی از هزینه خوراک مردم صرف تهیه مواد شوینده و ماسک چند برابری قیمت شده پس مردم با درآمد کم فقط میتوانند از تغذیه خود کم کنند الان مصرف پیاز و سیب زمینی بشدت افزایش پیدا کرده
پاسخ ها
ناشناس
| ۱۲:۰۹ - ۱۳۹۹/۰۱/۲۷
پاسخ ها
ناشناس
| ۱۲:۰۶ - ۱۳۹۹/۰۱/۲۷
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟






