صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش

بهبودی ذوالنور پس از ابتلا به کرونا

مجتبی ذوالنور نماینده قم که به دلیل ابتلا به کرونا در خانه قرنطینه شده بود، بهبود یافت و امروز در جلسه علنی مجلس حاضر شد.
کد خبر: ۹۷۰۸۰۳
| |
14174 بازدید
بهبودی ذوالنور پس از ابتلا به کرونا
به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، حجت الاسلام مجتی ذوالنور رییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس ۸ اسفند سال گذشته با انتشار ویدیویی از مثبت شدن تست خود به کرونا خبر داد و در ۱۷ اسفند حشمت الله فلاحت پیشه نماینده مجلس گفت که او در قرنطینه خانگی بوده و حال او با عبور از اوج بحران رو به بهبودی است.

ذوالنور امروز در جلسه مجلس حضور پیدا کرد که این نشان از بازگشت سلامت وی است، چون طی روز‌های گذشته از نمایندگان تست کرونا گرفته شده است.

البته ذوالنور در توییتی به صحبتش با وزیر بهداشت در حاشیه جلسه علنی امروز مجلس برای تسریع در حل مشکلات درمانی قم ‬⁩اشاره کرد و اینکه وزیر نهایت تلاش در خصوص حل مشکلات درمانی استان قم را مورد تاکید قرار داده است.
تور کیش
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات
آخرین اخبار