صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

مهلت ناجا به اراذل و اوباش براي معرفي خود

فرمانده نيروي انتظامي تهران بزرگ، مبارزه و دستگيري اراذل و اوباش را که توسط اين نيرو انجام مي گيرد نه تنها در تهران بلکه در ساير شهرهاي ايران نيز انجام پذيردانست .
کد خبر: ۹۶۷۹۳
| |
9561 بازدید

فرمانده نيروي انتظامي تهران بزرگ سه شنبه شب در ابتداي شروع دومين شب عمليات ضربتي يگان امداد نيروي انتظامي؛ به اوباش تهران يک هفته فرصت داد تا با معرفي خود ، درامان نيروي انتظامي باشند .
   
سردار ساجدي نيا افزود:‌عمليات ضربتي نيروي انتظامي براي ايجاد امنيت در سطح تهران در مناطقي که از قبل شناسايي شده اند انجام مي گيرد و مجرمين ، اراذل و اوباش با اقتدار نيروي انتظامي روبرو هستند.
وي گفت:‌ اين افراد با هماهنگي مجموعه قضايي پس از برخورد با آنها به پليس قضايي سپرده مي شوند و با اين حرکت پليس خواسته مردم که مبارزه و دستگيري با اوباش و اراذل است برآورده مي شود.
فرمانده نيروي انتظامي تهران بزرگ، مبارزه و دستگيري اراذل و اوباش را که توسط اين نيرو انجام مي گيرد نه تنها در تهران بلکه در ساير شهرهاي ايران نيز انجام پذيردانست .

وي گفت:‌ اگر مجرماني که اظهار پشيماني کرده و توبه کنند و درمحاکم قضايي پرونده نداشته باشند حتي از سوي نيروي انتظامي کمک هم به آن ها خواهد شد تا به جامعه بازگردند.
سه شنبه شب با فرمان فرمانده نيروي انتظامي تهران بزرگ ، 40گروه از نيروي يگان امداد اين نيرو به سوي مناطق از پيش تعيين شده و خانه هايي که از قبل شناسايي شده بودند؛ حرکت کردند.
به گزارش خبرنگار ايرنا از محل عمليات يگان امداد ناجا؛ اين عمليات بر اساس اطلاعات مردمي و شناسايي منازل افراد شرور از ساعت 22 سه شنبه شروع شد .
دريکي از اين عمليات که در منطقه يافت آباد در محله توليد دارو در جنوب تهران انجام شد با دستگيري چهار فرد شرور در ساعت يک بامداد چهارشنبه خاتمه يافت .
در اين عمليات اين چهار شرور به اهالي محل معرفي شدند و اهالي محل در گفت وگو با خبرنگار ايرنا رضايت خود را از دستگيري اين افراد اوباش بيان داشتند.

اهالي اين منطقه از تهران از فرمانده نيروي انتظامي تهران بزرگ خواستند که دستگيري اوباش و اراذل مقطعي نباشد و نيروي انتظامي با افراد شرور در صورتي که از اعمال شرورانه خود توبه نکنند با اقتدار برخورد کند.
گروه ضربت يگان امداد ناجا افراد دستگيري شده را به کلانتري يافت آباد تحويل داد .

رييس پايگاه پنجم پليس اطلاعات و امنيت عمومي تهران بزرگ گفت:‌ افراد شرور دستگير شده صبح چهارشنبه به دادسرا فرستاده مي شوند تا قاضي به اعمال خلاف آن ها رسيدگي کند.

آخرین اخبار اجتماعی و حوادث را در تابناک اجتماعی مطالعه کنید.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
حسام
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۰۸:۵۱ - ۱۳۸۹/۰۲/۱۵
من نمی دونم چرا هیچ وقت توی این طرح ها با ارزل واوباش واقعی که در خانه هایشان به صورت علنی مواد می فروشند برخورد نمی شود ؟؟؟؟؟؟ بیایید تا آدرس 10 خانه که به طور علنی در شرق تهران مواد مخدر دست جوانها میدهند به شما نشان بدهم که حداقل 5 سال است که این کار را به صورت علنی و در روز روشن و بدون هیچ ترسی انجام می دهند
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۰۹:۱۲ - ۱۳۸۹/۰۲/۱۵
بابا سادگی هم حدی دارد مگر اراذل و اوباش به چیزی اعتقاد دارند که با خدا و قران بشود اینها را براه آورد و تربیت کر د. نیروی انتظامی باید با شدت برخورد کند حالا ما التماس کنیم که اینها خودشان را معرفی کنند . مگر ما بچه هستیم . لطفا ناجا سادگی را کنار بگدارد و در این جور مسائل عاطفی عمل نکند و کاری هم به اینکه اسلام چی گفته نداشته باشد .
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار