صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

گلايه‏های تنها ايرانی NBA: در مورد حدادی و بسکتبال هم با فوتباليست‏ها صحبت کنيد

بازيکن 2 متر و 18 سانتي متري بسکتبال کشورمان تاکيد کرد: با اين شرايط ترجيح مي دهم ديگر هيچ صحبتي با رسانه ها نداشته باشم. اگر سوالي در مورد من يا در مجموع بسکتبال داريد برويد از همان فوتباليست ها بپرسيد که هميشه با آنها در تماس هستيد. قبل از بازگشت به ايران با خود عهد کردم که با هيچ رسانه اي صحبت نکنم. نمي‏خواهم اين عهدم را بشکنم. اگر هم الان صحبتي کردم فقط جهت درد دل بود واينکه بدانيد چرا از خودم و وضعيتم حرفي نمي زنم.
کد خبر: ۹۶۷۷۱
| |
1596 بازدید

قدس؛ بي شک امروز خيلي ها بسکتبال ايران را با حامد حدادي مي شناسند. بازيکني که از 2 سال پيش و به واسطه درخشش در بازي هاي المپيک 2008 پکن به آمريکا رفت تا در معتبرترين و بالاترين سطح ليگ جهاني، بسکتبال خود را دنبال کند. شايد از همان زمان بود که NBA براي ايراني ها معناي ديگري پيدا کرد چون قرار بود با حضور يک ايراني 2 متر و 18 سانتي متري به نام حامد حدادي پيگيري شود.

مذاکره رو در رو با مديران باشگاه ممفيس گريزليز، تمرين با بازيکنان تيم بسکتبال اين باشگاه، حضور درترکيب اين تيم براي شرکت در فصل 9 - 2008 رقابت هاي حرفه اي آمريکا، انتقال چندماه به مسابقات D - League و حضور در جمع بازيکنان داکوتا ويزاردز، بازگشت دوباره به ممفيس وهمراهي اين تيم در مسابقات تابستاني Summer League و درنهايت حضور در فصل جاري مسابقات NBA تا ناکامي از صعود به مرحله پلي آف اين رقابت ها؛ اينها محورهاي اصلي و عمده از حضور دو ساله حامد حدادي در ليگ آمريکا بود.

و اينک ملي پوش بسکتبال کشورمان بعد از چند ماه به ايران بازگشته تا دوره اي ديگر از بسکتبال خود را با تيم ملي و براي حضور در مسابقات قهرماني جهان طي کند، بدون اينکه حرفي بزند و گفتگويي انجام دهد!

همراهي چند ماهه ممفيس گريزليز در فصل جاري مسابقات بسکتبال حرفه اي آمريکا که اينک وارد مرحله پلي آف شده است، نيمکت نشيني هاي متوالي در اين تيم که البته به حضور 16 دقيقه اي در زمين همراه با امتيازآوري هم منجر شد و ... مي تواند حرف هاي گفتني زيادي از زبان حدادي داشته باشد اما او نمي خواهد هيچ حرفي بزند چون با رسانه هاي ايران قهر است!

حدادي از هفته گذشته که به ايران بازگشته است هيچ پرسشي را در مورد اوضاع و احوال خود پاسخ نداده چون با خود عهد کرده صحبتي با رسانه هاي ايران نداشته باشد. حدادي در پاسخ به تماس خبرنگار قدس هدف خود را از اتخاذ چنين تصميمي اينچنين عنوان کرد: آنجا (آمريکا) که نيازمند حمايت ايراني ها هستم خبري از خبرنگاران نيست. فکر مي کنم لزومي نداشته باشد الان که در ايران هستم حرفي با آنها داشته باشم.

وي تصريح کرد: در اين مدت که در آمريکا بودم و ممفيس گريزليز را در فصل 10 - 2009 رقابت هاي NBA همراهي مي کردم، کمتر خبرنگار و رسانه ايراني سراغي از من گرفت. من آنجا کاري غير از بسکتبال نداشتم و مدام سرگرم اين کار بودم. اما زماني هم که بيکار بودم تماسي از ايران نداشتم که پاسخ دهم.

ملي پوش بسکتبال کشورمان يادآور شد: هر روز از سايت هاي کشورمان بازديد مي کردم اما کمتر خبري از خودم و تيمم مي ديدم. مگر اينکه مثلا نوشته بودند "ممفيس با حدادي باخت" يا "ممفيس در غياب حدادی" پيروز شد. اين نوع خبرها چه معنا و مفهومي دارد.

حدادي که در جريان سفر محمود مشحون به آمريکا نيز اعتراض خود را نسبت به رسانه هاي ايران عنوان کرده بود، ادامه داد: متاسفانه خبر اول و آخر همه رسانه ها فوتبال شده است. من ادعايي در مورد خودم و موقعيتم ندارم اما دوست ندارم شاهد اين باشم که همه صفحات يک روزنامه به فوتبال اختصاص داده شود و فقط در يک صفحه همه رشته هاي ديگر را پوشش خبري دهند.

بازيکن 2 متر و 18 سانتي متري بسکتبال کشورمان تاکيد کرد: با اين شرايط ترجيح مي دهم ديگر هيچ صحبتي با رسانه ها نداشته باشم. اگر سوالي در مورد من يا در مجموع بسکتبال داريد برويد از همان فوتباليست ها بپرسيد که هميشه با آنها در تماس هستيد. قبل از بازگشت به ايران با خود عهد کردم که با هيچ رسانه اي صحبت نکنم. نمي خواهم اين عهدم را بشکنم. اگر هم الان صحبتي کردم فقط جهت درد دل بود واينکه بدانيد چرا از خودم و وضعيتم حرفي نمي زنم.

قرار است حدادي از هفته آينده به اردوي تيم ملي بسکتبال ملحق شود تا اين تيم را در مسابقات قهرماني جهان همراهي کند. رقابت هايي که شهريورماه در ترکيه برگزار مي شود. تيم ملي ايران در مرحله مقدماتي اين رقابت ها با تيم هاي آمريکا، اسلووني، برزيل، کرواسي و تونس همگروه است. بسکتبال ايران و بازيکنانش هيچ تجربه اي از حضور در مسابقات قهرماني جهان ندارند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟