میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

کشته شدن ۵ فرمانده کلیدی طالبان در عملیات نیروهای افغان

یک منبع امنیتی اعلام کرد، نیروهای ویژه افغان پنج فرمانده کلیدی طالبان را حین عملیاتی در ولایت زابل کشتند.
کد خبر: ۹۶۷۶۴۴
| |
3646 بازدید

یک منبع امنیتی اعلام کرد، نیروهای ویژه افغان پنج فرمانده کلیدی طالبان را حین عملیاتی در ولایت زابل کشتند.

به گزارش ایسنا، یک منبع امنیتی به خبرگزاری اسپوتنیک گفت، این عملیات در واکنش به حمله مسلحانه‌ای انجام شد که در روزهای گذشته جان ۲۲ سرباز افغان را گرفت.

به گفته این منبع، نیروهای ویژه افغان شامگاه یکشنبه عملیاتی نظامی علیه یکی از فرماندهان طالبان در منطقه‌ای در زابل انجام دادند که طی آن چندین تن کشته و پنج مظنون دیگر در این حمله بازداشت شدند. علاوه بر این، نیروهای افغان مهاجم اصلی را که به سوی نیروهای دولتی آتش گشوده بود، بازداشت کردند.  

اوایل مارس طالبان افغانستان اعلام کرد، به رغم امضای توافق صلح با واشنگتن، همچنان به حملاتش علیه نیروهای دولتی افغانستان ادامه می‌دهد چرا که کابل از آزادی ۵۰۰۰ زندانی طالبان امتناع کرده است.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا از سهمیه بندی جدید بنزین رضایت دارید؟
الی گشت