وزیر‌اطلاعات هتاکی به سیدحسن‌نصرالله را محکوم کرد

وزیر اطلاعات کشورمان هتاکی یکی از مدعیان اهل رسانه نسبت به دبیرکل حزب‌الله لبنان را محکوم کرد.
کد خبر: ۹۶۶۵۲۰
| |
25300 بازدید
وزیر‌اطلاعات هتاکی به سیدحسن‌نصرالله را محکوم کرد
به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، حجت‌الاسلام والمسلمین سید محمود علوی با محکومیت هتاکی یکی از مدعیان اهل رسانه نسبت به سیدحسن نصرالله، اعلام کرد: راهبرد اساسی ما در وزارت اطلاعات حمایت همه‌جانبه از جبهه مقاومت و در صف اول آن سید مقاومت، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدحسن نصرالله است.

به گزارش ایسنا، طی روز‌های گذشته فردی که خود را از اهالی رسانه و از جانبازان دوران دفاع مقدس معرفی می‌کند، در صفحات متعلق به خود در شبکه‌های اجتماعی فضای مجازی اقدام به انتشار مطالبی علیه دبیرکل حزب الله لبنان کرده است. محکومیت اعمال این فرد از سوی وزیر اطلاعات در حالی انجام شد که برخی رسانه‌ها به بهانه یک عکس، وی را از نزدیکان حجت‌الاسلام والمسلمین علوی عنوان کرده‌اند.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# دیدار پوتین و ترامپ # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
ایران و آمریکا در مذاکرات به توافق می‌رسند؟
الی گشت