صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

اعزام لشکر ۱۰۱ هوابرد آمریکا به عراق

یک منبع عراقی از اعزام لشکر ۱۰۱ هوابرد آمریکا به کشورش خبر داد.
کد خبر: ۹۶۶۰۸۷
| |
4756 بازدید

یک منبع عراقی از اعزام لشکر ۱۰۱ هوابرد آمریکا به کشورش خبر داد.

به گزارش ایسنا، یک منبع عراقی در گفت‌وگو با خبرگزاری اسپوتنیک اعلام کرد که به دنبال حمله راکتی به پایگاه التاجی، لشکر ۱۰۱ هوابرد آمریکا راهی عراق شده است.

این منبع از داخل یک پایگاه که نخواست نامش فاش شود، افزود: عناصر لشکر ۱۰۱ هوابرد آمریکا به زودی وارد یک پایگاه هوایی برجسته در عراق خواهند شد تا مکان‌هایی را با یک شرکت امنیتی مبادله کنند.

طبق گزارش اسپوتنیک، این منبع امنیتی برای جلوگیری از حمله به پایگاه مذکور خواستار عدم افشای نام این پایگاه شده است.

طبق گفته منبع مذکور، در حال حاضر تفنگنداران دریایی آمریکا (مارینز) در این پایگاه هوایی حضور دارند و نیروهای لشکر ۱۰۱ هوابرد نیز از یکی از پایگاه‌های ایالت متحده در خلیج فارس به این نیروها ملحق می‌شوند.

لشکر صد و یکم هوابرد یک لشکر از نیروهای پیاده‌نظام نخبه و تخصصی در نیروی زمینی ایالات متحده آمریکا است که برای عملیات ضربت هوابرد آموزش دیده‌اند.

این نیروها پس از آن عازم عراق شده‌اند که طی چند روز اخیر پایگاه تاجی هدف حملات راکتی قرار گرفت.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟