ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

مقتدی صدر: عراق باید از تنش‌ها و درگیری‌ها دور بماند

به دنبال حملات آمریکا به پایگاه‌های امنیتی و نظامی عراق، رهبر جریان صدر بر لزوم دور نگه داشتن عراق از تنش‌ها و درگیری‌ها تأکید کرد.
کد خبر: ۹۶۵۵۹۶
| |
4160 بازدید
|
۱

به دنبال حملات آمریکا به پایگاه‌های امنیتی و نظامی عراق، رهبر جریان صدر بر لزوم دور نگه داشتن عراق از تنش‌ها و درگیری‌ها تأکید کرد.

به گزارش ایسنا، به نقل از شفق‌نیوز، بعد از حمله به پادگان التاجی و کشته شدن تعدادی از سربازان ائتلاف آمریکا و به دنبال آن تجاوز آمریکا به پایگاه‌های امنیتی و نظامی و مقرهای حشد شعبی عراق مقتدی صدر، رهبر جریان صدر عراق خواهان خویشتن‌داری شد.

وی بر لزوم دور نگه داشتن عراق از تنش‌ها و نزاع‌ها تأکید کرد و گفت: ما خواهان صلح با اشغالگران نیستیم اما شرایط مردم عراق را درنظر می‌گیریم.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۵۱ - ۱۳۹۸/۱۲/۲۳
مقتدا صدر آبروی شیعه را برده است...نوکری و ترس از امریکا هم حدی داره
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟